Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

1. toukokuuta 2012

Ensmänen maastolenkki cordeolla!


Melex ja Selssi pihanpuoleisessa tarhassa syömässä
ekoja vihreitä. Kovin laadukas nopeesti
räpsästy kuva taas! :--D

No okei, oli meillä (taas) sidepullit varmuuden vuoks päässä kanssa, en ihan vielä uskalla lähteä maastoon pelkällä cordeolla :--D mutta pääasia on se, että Melex oli kiva, ja kuunteli cordeota maastossakin, pysähtyi ja peruutti niin meno- kuin tulomatkallakin!

Jes, pakko myöntää olevani ylpeä niin hevosesta kuin itsestänikin, että oon saanut opetettua sille tommosen :--) kääntymistä täytyy kyllä vielä harjotella reippaasti, mutta hidastaminen, pysähtyminen ja peruuttaminen onnistuu tosi kivasti cordeolla. Ravistakin hidasti käyntiin kun pidätin cordeosta.

Melexin parina mätsärissä on muuten törkeen komea tinker ori(? orista ennoo varma). Eli sininen siis tiedossa! :--D mutta kivempi hävitä hienolle. Melex kyllä kanssa paikan vanhin hevonen, ja mitä nyt nopeesti sukupostista selasin kaikki hevoset läpi, niin siellä tulee olee vaan yks toinen yli 18v hevonen .. JÄNNÄÄ saadaanko me se senioripalkinto vai ei!! Pidän sormet ja varpaat ristissä että saadaan, täyttäähän tuo samana päivänä 25v!





Selssin kanssa kävin ohjasamassa, pistin sille suitsetkin päähän, että nään jos käytän ohjia liian lujaa, kun Selssi avaa suun aika herkästi. Harjottelin sitten käyttää pehmeää kättä. Poni oli kivan reipas, vaikka hengittikin välillä vähän raskaasti. Ja hienosti takapää lensi kun nostettiin laukkaa :-D Selssi kävi kanssa kahlaamassa puoleen mahaan asti, poni oikein ravasi sinne lampeen :--D ois menny pidemmällekin varmaan, mutta ohjat loppu kesken ja mä en halunnu kastella mun kenkiä + sukkia. Kotimatka ravattiin, tai no hmm hölkättiin? melkein kokonaan. Poni oli kivalla tuulella, toivottavasti ois lauantaina kanssa! Selssinkin pari on kanssa tinker, sininen siis sillekin tulossa :---D

Ei kommentteja

Lähetä kommentti