Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

10. toukokuuta 2012

Ponilla ekaa kertaa satula selässä

Rajaus (y)
Ponin omistaja oli ostanut kyseiselle elukalle eilen oman superpienen satulan, joten mä sitten pistin sen ruunan selkään ekaa kertaa (ainakin nykyisellä omistajalla).
En edes ottanut mitään hyppykoikkaloikkaa, koska onhan tuolla jo ajettukkin, ja eihän sieltä sitten tullutkaan mitään simmoista. Juoksenneltiin kenttää ympäri narun päässä jalustimet alhaalla ihan laukassakin. Pari kertaa tuo lähti vähän reippaampaa, muttei siis mitenkään paniikinomaisesti, vaikka jalustinremmit läpsyivätkin jonkin verran.
Heiluttelin satulaa kanssa siellä selässä, ja Poni oli siitäkin asiasta ihan ok. Fiksu nuori! Ihmettelin vain sitä, kun ei hypännyt edes kertaa pystyyn, se kun hyppii muutenkin aika reippaasti pystyyn, esimerkiksi kavioita katottaessa, eilen oli siinäkin kyllä tosi kivasti. Poni täytti muuten tiistaina 3v!








Satulasäädön jälkeen ruunan rutku pääs taas kentälle juoksentelmaan, aluksi oli laiska kun mikä, mutta kyllä se taas vähän irrottelikin. Kiihdyttelikisakuvista tuli taas kovin laaduikkaita, niinkuin näettekin :--D


Liinun vain harjailin tarhassa ja syöttelin vihreetä, ja lisäksi liikutin yhden 20v suokkiruunan :--)


1 kommentti

  1. Haastoin sinut! http://vieraantie.blogspot.com/2012/05/kuka-uskaltaa-hairita-rauhaa.html Tuolla lisää haasteesta. ;)

    VastaaPoista