Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

26. toukokuuta 2012

Kärryilyä ja uimareissua


Rajaus :--D khehehe.

Omistajan kanssa käytiin tänään piiitkästä aikaa ajamssa Melexillä, ja omistajan koira (nuoriherra Epe, joka on aina Selssin kimpussa) oli mukana. Vanhus oli kivan rauhallinen, suostu kävelemään pitkät alkukäynnit, eikä oikeestaan yrittänyt ees missään kohtaan lähteä mitään kauheeta kiitoravia, ees niissä, joissa yleensä saa painaa vähän kovempaa menemään. On sillä paljon vaikutusta, kun koira juoksee perässä :--D paitsi no, tietty mä sitä kanssa pidättelin myös, ja kun toi on sen verran herkkä, niin pysyy lapasissa.

Mentiin varmaan n. 5-6km lenkki, rauhallisella ravilla taas tuttuun tapaan suurin osa lenkistä. Tallilla mursun kastelu + arnikaa kaikkiin koipiin.










Melex yllättikin kotiväen pysymällä paikoillaan ilman riimua tai narua sen ajan, kun sitä hoidettiin takaisin tarhakuntoon. Mitänyt kyllästyi seisomaan just sillonkun olin ottamassa riimua maasta, ja meni sitten suoraan tarhan portille heiluttelemaan huuliaan, niinkun vanhus aina tekee kun kyllästyy tai jokin asia tehdään sen mielestä liian hitaasti.
















Melexin ja Selssin omistaja tuli sitten Epen kanssa vielä mukaan, kun menin uittamaan Selssiä. Ei poni tälläkään kertaa ihan kokonaan uimaan mennyt, kahlasi taas puoleen mahaan asti. Epe sitten uikin kivasti kepin perässä ja yritti saada Selssiä leikkimään, mutta tämä vaan puree, kun ei noista koirista niin kauheesti välitä :c

Virtahepo.

3 kommenttia

  1. tooosi kiva tää sun blogis :) liittyisin lukijaks mut blogger ei oikein toimi :(
    käy kurkkaamassa munki blogi:)
    http://maipanelamaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Äää mäki haluun uittaa hevosia!

    VastaaPoista
  3. se on kivaisaa! ja vielä varsinkin se, kun selssi tykkää itekin siitä touhusta niin paljon :--)

    VastaaPoista