Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

8. toukokuuta 2012

Selssin rääkkipäivä

Taino, oishan se voinu olla rääkimpikin.

Sirküsponi!
Selssille tuli tänään kaks jotain 10v tyttöä sillä ratsastamaan, toinen ollut kaksi kertaa ennen ja toinen kerran. Aattelin että mäpä pistän ne hyppäämään, kun ei oo Selssi pitkään aikaan päässyt pomppimaan. Raahasin sitten pari ämpäriä "pikkutarhaan" ja oottelin tyttöjä tulevan tallille. Ootellessa tuli tylsää ja tein Selssille hienon kampauksen :--D parka.

















Tällä ekalla tytöllä, joka on käynyt Selssillä ratsastamassa 2 kertaa aikaisemmin, meni ihan kivasti! Sai Selssin ravaamaan kunnolla eteenpäin, ja kääntyilemään sillon kun kuski käski.
Mitä nyt Selssi kerran pudotti tämän, kun sai jonkun sätkyn esteen jälkeen, ampaisi ja teki sivuloikkastopin. Ei kuitenkaan käynyt mitään, tyttö meni takaisin selkään, ja hyppäsi vielä kerran.
Niin ja kerran käveli mua päin kaataen mut selälleen kun istuin ämpärin päällä.


Mä en tiennyt, että se osaa olla noinkin taipuisa....


Hurrja 120cm triplatupla okseri!!



Toinen tyttö kun meni selkään, niin osasinkin odottaa jo jonkunlaista pelleilyä, molemmat tytöt kun ratsastivat 45min, ja Selssi vähän väsähti, niin rupesi sitten pelleilemään.
Meni kuitenkin näilläkin hyvin, tämä ratsastaja pysyi selässä, vaikka Selssi tunki minkä kerkesi pois pikkutarhasta. Ja kerran puri mua selkään ja otti hupusta kiinni. Kostaa mulle selvästi kun hommasin sille parit pikku ratsastajat :--D 
Tytöt vielä harjasivat vähän hikistyneen ponin, ja syöttelivät parit leivät, sitten paksu pääsikin pyöröpaalin viereen kasvattamaan vähän lisää mahaansa!


Ainiin, mun silmäni eilen, kiitos Melex <3 tänään siitä on tullut kivan keltanen!

3 kommenttia

  1. nauroin ekalle kuvalle xD ihan ku ice agen se manu .. eiku kuka se mammutti olikaa? oliksse manu :D mahtavaa.. liityin lukijaks :)

    VastaaPoista
  2. haha ihan totta muuten :----D mammuttia se muistuttaa muutenki, esmes mahaltaan :D manu se tais olla joo.
    tervetuloa lukijaks! :--)

    VastaaPoista