Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

16. toukokuuta 2012

n. 261. päivä

Ja Liinun masu näyttää noissa sivustapäin otetuissa kuvissa niiiin pieneltä! Pöh. Ei se ole, voin kertoa :--D



Sais tuo sen harjakin jo kasvaa siihen, mitä se sillon vuosi sitten oli! Sillon sillä oli piiitkä harja yhdellä puolella, mut kesällä se hankas sen melkeen kokonaan pois, nyt se on kasvanut jo kivasti. Mutta se on kahdella puolella....... täytyy pistää pinneillä joksikin yöksi kiinni! Liinu näyttää hirmu takakorkealta tossa kuvassa.. siitä, onko se oikeasti niin ei tietoa :--D
Mammelin hännän pesin tänään oiiikein hyvin, Ilonan omistaja lainasi Ilonan jotain hienoa eläinten shampoota, jolla sitten jynssäsin sen hännän ruston läpi, tosin kyllä sinne vielä hilsettä vähän jäi. Parempi kyllä jo, jos ei kutiais enää niin paljoa! Linnashampoolla kävin sitten muun hännän läpi, ja huuhtelun jälkeen vielä tallipojan karvan kiillotusainetta sinne, niin johan oli puhdas! Annoin kuivua ja sitten vasta harjasin sen läpi, ei kyllä paljoa tarvinnut harjailla. Pitäis toi sen harjan juuri kanssa pestä oikeen tosihyvin, kun sekin kutiaa tammalla niiiin paljon.

Talsittiin taas kenttää ympäri käynnissä, Liinu sai olla vapaana ja kävellä mun perässä. Pysähty taas ihan jees sillon ku mä itekin, mitä se nyt vähän aina etuilee.. Harjoteltiin kanssa peruuttamista siitä, Tähti oli kiva maastakäsin, kun se pysähty tasan just sillonku itekin, ja lähti kanssa peruuttamaan. Ei sillä, on Liinukin ihan mahti!

Ponilla en tehnytkään mitään, kun sillä + sitten sillä 20v suokkiruunalla jota ratsastelen noin kerran viikkoon, oli 13 päiväkotilasta kärryilemässä ja ratsastamassa. Oli Poni kyllä pikkasen väsyneen näkönen! :---D

Huomenna sitten taas tunnille, onkin kunnon autuutta, kun huomenna (ja perjantaina!!! 4 päivän loma) on vapaapäivä, ja vasta puol kuudelta pitää tallille lähteä, mitä ihmettä mä teen koko päivän kun ei oo töitä eikä tarvi lähteä tallille... jos vaikka menis moikkaamaan Liinua? :--D tai jos vaikka nukkuis sinne puol kuuteen.


2 kommenttia

  1. kiitos :---D
    vaikkei tuo alempi oo mun mielestä mikään kummonen, mut aattelin pistää senkin vähän piristämään :--)

    VastaaPoista