Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

4. toukokuuta 2012

Mätsärikauhua :F

Apuaaa, huomenna jo! Stressaa Melexin senioripalkinto :---D muuten ihan sama jos nuo eivät pärjää, ja eivät ne pärjää :D mutta se senioripalkinto... Ponikin tulee omistajansa kanssa sinne, toivottavasti Poni edes pärjää nuorten luokassa!
Käytiin kaverin kanssa äsken tallilla pistämässä tavarat kasaan, ja kirjoittelin listan, että mitä kaikkea pitää muistaa. Suomennan ton listan, kun ketään ei kuitenkaan saa mun käsialasta selvää :--D

Melexin kaulakappaleellinen sadeloimi
Selssin sadeloimi + sadetakki kaulalle
molempien suitset
nahkanaru + ketjuriimunaru
vesiämpäri
täytetty heinäverkko
valjasrasva
hevosten paperit
kuljetussuojat
leipää + porkkanaa
parit harjat + harjaharja
tallille viim. kaheksaksi, lähetään kisapaikalle viim. 8.30
+ Melexin synttärimandariinit!
+ kamera

Melexhän siis rakastaa hirmusesti mandariinejä, joten tottakai niitä pitää ottaa mukaan, varsinkin kun poika täyttää pyöreät 25v! Ja mua jännittää hullllllluna joten se selittää tän listan :--D

Eilen olin taas tunnilla, muuten meni jees, mutta jännitän laukkaa kauheasti, niin en uskalla pitää pohkeita kiinni.

Keskiviikkona kävin Liinun ja Ponin luona, ensinki tein taas tallityöt, ja sitten kävin käyntimaastossa 20v suokkiruunan kanssa, yksi hevosen omistaja tallilta oli taluttamassa hevostaan mukana. Ponin kanssa kävin ekaa kertaa maastossa ajamassa, tai ylipäätään ekaa kertaa ajoin, omistaja käynyt ajamassa maastossakin, mutta mä olen ollut kovin nynny :--D Ilonan omistaja oli mukana kävelemässä, ravailtiinkin vähän ja oli taas fiksu nuori! Tosin kun katoin kavioita, niin oli taas aikamoisen kevyt etupää.

Liinuli sai olla taas kentällä vapaana kävelemässä, ja eilen tunsin ja näin ekaa kertaa kun varsa myllersi mahassa! :3 ai että, piiiitkät 3kk tiedossa!

2 kommenttia