Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

19. toukokuuta 2012

Kaviostressi ja poniratsastelua

:( so sad
Melexillä ja Selssillä kävi tänään ratsastamassa/istumassa selässä meiän äitin vieraan lapsi, 8 vuotias suomenruotsalainen tyttö.
Selssin kanssa käytiin kahlailemassa, ja tyttö uskals ravatakin ekaa kertaa elämässään, ja onneks Selssi oli kivasti :---D Melexin selkään tää pääs istuskelemaan, kun käytiin kävelemässä pieni mettälenkki, mä siis taluttelin superpappaa.

Parin tunnin päästä käytiin kanssa kattomassa Liinua ja Ponia kun tää tyttö halus, ja voi että Poni oli taas niiiiiiin söpö ja Liinun varsakin potki sopivasti!

Kuvasin kanssa Selssin kaviot lukuunottamatta sitä sen pukinkaviota, kun mä pelkään että ne on kulunu jotenkin strasser vuolutyyppiin :c yhyy. Siitä enempää sen selittämättä/ymmärtämättä, mutta totesimpa vaan, että pitää tarttua kaviosaksiin(:--D) ja raspiin sitten tiistaina.. Kaveri, joka vuolee omat hevosensa ja sitten vieraidenkin hevosia, niin sano että takasista pitää ottaa sisäpuolia ihan reilusti, kun ne Selssillä leviää sisällepäin.. Paljonkohan mä niistä uskallan ottaa, en varmaan tarpeeksi kyllä, mutta ees vähän sitten.


Tossa vieressä kuva Selssin oikeesta takasesta, että tajuutte mitä tarkotan. Toinen kanta kanssa kulunut toista kantaa reippaammin. Tahtoo Selssille kenkulit(ei siis rautakengät, vaan simmoset lenkkarit) ainakin etukoipiin, kun se varoo vähän sitä sen pukinkaviota :( miksei tolla ponilla voi olla mikään hyvin, puhkuri + pukinkavio... plaa.

Ja vielä, kun toi puhkuri on tullut niiiiiiin persmäisestä asiasta, kuin ihmisen itsekkyys ja ajattelemattomuus (siis kaaauan ennenkun Selssi tuli nykyselle omistajalleen), ja kun tietää että ilman kyseistä ihmistä ja sen aivottomuutta tolla ponilla sitä puhkuria ei luultavasti ois..
JA kun siitä ei tehty mitään ilmotusta edes, pistää vihaks tommoset ihmiset.. >:(













Ei kommentteja

Lähetä kommentti