Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

15. toukokuuta 2012

Musta pyörylä liikenteessä

Herra Selssimuuli pääs tänään taas leikkimään uljasta mustaa, kun Jenna tuli ratsastamaan paksulla.
Mentiin tallille siinä joskus vähän vaille viis, ja varttia yli viis mopo starttas!

Käytiin sama lenkki, minkä ajoin Selssin kanssa lauantaina, tosin aikaa meni tällä kertaa melkein 2h (1h 45min) mut käytiin lisäks yhellä pellolla nostamassa oikeeta laukkaa, kun Selssi tarjoo maastossa aina vaan vasenta, niin otettiin sitten ympyrällä oikeetakin laukkaa. Pitää pistää Jenna harjottelee sitä kesällä kentällä! Tosin sillon vaan, kun se on epäpöllyävä.



Mä poljin ton lenkin ajan, ja ihan hyvä että otin Selssin omistajan äidin pyörän, kun muuten ois Jennan ja Selssin pitäny ootella mua, kun oisin tullu niin perästä.
Pariin kertaan poni yritti ihan todenteolla vetää tosi kivaa ravia, se meni piiitkin koivin ravia pitkin hiekkateitä :--D Jenna kanssa väistätti ponin takapäätä niin ojaan päin, kun tien keskiosaakin päin, ja kaikkien yllätykseksi sehän väisti! Pohkeenväistö käynnissä onnistui kanssa tosi kivasti, varsinkin oikealle päin, mutta ravissa yks vaan juoksi pois alta. Osaamaton urpo.



Selssillä oli kanssa piiiitkästä aikaan, varmaan yli 5 vuoteen, sen satula selässä, kun mä sähläsin siihen häntäremmin kiinni. Ilman sitä ei vois ees unelmoida että se satula siellä pysyis. Aattelin, että se ois jotenkin kauhean keikkuvainen ponin ison mahan takia, muttei se edes kuulemma ollut :--) hyvä vaan, saapahan tuo satulakin siis käyttöä!























Koukattiin vielä yhden hiekkamontun kautta, jossa on pari tommosta kivan kokosta lampea, kun Selssi tykkää niiiin kovin uida ja kahlata. Ja sehän ois varmaan käynt ihan uimassakin, jos ois Jenna vaan päästänyt :--D noo, se sai kahlailla mahaansa asti, ja loiskia vettä etusillaan ja syödä vesikasveja. Kyllä sen nyt kelpas!

Poni oli taas ihan supermahtikiva, miten se osaakin nykyään olla noin kunnolla? Ja mistä toi sen kaikki energia on tullut!!
















Lauma - 3 uljasta lämppäriä ja yks vähemmän uljas poni (vai toisinpäin?)


3 kommenttia

  1. Otin vapauden kopsata kaks kuvaa näistä mun blogiin :p Selssi on muuten kauheen paksu, ku kattoo tota alimpaa kuvaa! :D

    VastaaPoista
  2. juuuu siitä vaan :D selssi on oikeesti viimisllään oleva kantava tamma!

    VastaaPoista
  3. Voieeeih miten ihana tää poni! :3 Ihana postaus ja kevyttä lukee, tykkään, ja ihanat kuva1:)) Jos kiinnostaa voit kurkata minunkin blogini http://verajabongo.blogspot.com/ :)

    VastaaPoista