Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

29. huhtikuuta 2012

Irtohypytystä


55cm

Ruettiin siinä 11 paikkeilla tekemään parin tallilaisen kanssa irtohypytyskujaa, tarkoituksena oli vielä yhden ihmisen tulla mukaan, mutta oli tainnut unohtaa kun ei tallilla näkynyt sen kuuden tunnin aikana jonka mä siellä vietin :D
Näiden kahden muun omistajan hevoset hyppäsivät ensin, Poni tuli sitten viimisenä. Meni kaikilla niiin hyvin ja jäi hyvä maku suuhun!

Ponikin innostui, vaikka tarhassa näytti taas niiin uneliaalta, mutta löytyi siitäkin ponnua! Aloitettiin ihan pienistä, mutta kun tää nosti koipiaan niin hyvin ja oli innostunut, niin nostettiin este sitten 55senttimetriin, ja puhtaasti meni senkin yli! Pääteltiin sitten, että on varmaan aikaseimmassaki kodissaan päässyt hyppäämään.

Suora kuva (y) 55cm

50cm okseri

Kokeiltiin sitten vielä kepillä jäätä, ja pistettiin viimeinen este 50senttimetrin okseriksi, aikaisemmat kaksi estettä otettiin tässä kohtaa kokonaan pois, jätettiin maapuomi vaan kujan alkuun.
Kun Poni hyppäsi okserinkin hienosti ja puhtaasti yli, niin lopeteltiin sitten siihen :--) itse kävin taluttamassa ponskia vielä maastossa, vähän oli jännää kun crossimopo meni ohi, muuten oli taas fiksu nuori!






















Vauvamasu näyttää kovin pieneltä sivustapäin katsottuna...


Liinulin taas tavalliseen tapaan harjailin hyvin läpi, ja päästin kentälle vapaaksi kävelemään. Reilut 20min tamma sai olla kentällä vapaana, jonka aikana hän päätti ottaa pitkästä aikaa pienen laukkapätkänkin :--D seurasi taas tosikivasti mua vapaana perässä :--) oi että se on aina niin kivaa kun tuo tallustaa perässä (:







... muttei edestä

Simmosta tällä kertaa!


2 kommenttia

  1. liityin lukijaks :) tässä on mun blogi jos haluut vilkasta... :) http://vuonopallero.blogspot.com/

    VastaaPoista