Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

1. huhtikuuta 2012

Ponisynttärit!

Alkuun heti pahoittelut kun ei ole tämänpäiväisiä kuvia, nukuin aamulla pommiin, joten en kerennyt etsiä kameraa, enkä muistanut mihin olin sen jättänyt :--D

Käytiin ennen puolta yhdeksää hakemassa Selssin tohon Liinun tallille, ja kymmeneltä alkoivat sitten synttärit.
Sitä ennen pistin kuusi hevosta ulos, kaksi jäikin sisälle, mutta menivät sitten myöhemmin ulos.
Ponin harjaus ja valjastaminen, ja sitten siitä pyörikin jo monta lasta silittämässä ja harjailemassa Selssiä :--D olen ylpeä kun tuo ei purrut ketään! Mua se vaan yritti kun juoksin vieressä, ja se on tolle ponille jotain niin kauheeta.

Tunnin verran kärryteltiin ympäri tallipihaa, ponille siinä tuli hiki kun joutui raskaassa hiekassa menemään pientä ylämäkeä ties kuinka monta kertaa, ja kun toista pientä ylämäkeä piti ravata ja laukata ylös :D
Kärryttelyjen jälkeen Selssi sai kasan heinää eteensä, kun ei aamulla niitä saanut, sekä ämpärin kylmää vettä. Lapset kävivät syöttelemässä leipää ja porkkanaa, silittelivät ja halailivat. Selssi sai uuden lempinimenkin! Se on sitten nykyään Pulla. Tai Pullaponi. Nojoo onhan se sitä kyllä :--D

Heinien jälkeen poni pääsi tarhaan, tosin nyt en pistänyt sitä Liinun kanssa samaan, Liinu kun ei oikein välittänyt Selssistä, vaan potki tätä päin aika reippaasti. Poni pääsi kahden suomalaisruunan kanssa samaan tarhaan, ja toisen suomalaisen kanssa sitten ekan kymmenen minuutin sisällä rapsuteltiinkin jo toisia :--) hyvin tuli juttuun!


Kesä 2011, Selssi lähdössä 2 viikon
rääkkilaihdutukseen!

Ennen kotiin lähtöä päästin ponin vielä vapaana kentälle, ja Selssi olikin ihan pörheenä, ei aluksi uskaltanut mennä toiseen päähän ollenkaan, vaikka on ollut tuolla kentällä aikaisemminkin :D poni pisti kaasun pohjaan ja rallitteli kiitopukkilaukkaa ympäri kenttää. Hienon hiekkanaamion sai poni kanssa kun piehtaroi moonta kertaa.

Traileriin poni meni taas hienosti ja matkustikin kiltisti. Kotona mentiin sitten suoraan syömään, yllätys :--D Viereisessä kuvassa Selssi on tulossa samaiselle tallille kuin tänään, tarkoituksena laihduttaa ponia vähäsen. Selssi oli viimekesänä 2viikkoa rääkkilaihdutuksessa, tänäkesänä poni tulee 3 viikoksi laihdutukseen :--)

Kivat synttärit oli, poni oli kunnolla ja lapsetkin viihtyivät! :--)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti