Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

23. huhtikuuta 2012

Pyykkipäivä

Oli itseasiassa eilen, mutta olin niin tappoväsynyt etten jaksanut kirjoittaa :--D

Liinun toispuolenen masu :D
Pesin siis eilen Liinun ja Ponin, tai oikeestaan Liinun kokonaan ja Ponin vaan puoliksi.

Liinuli oli tapansa mukaan tosi nätisti, mitä nyt ei oikeen ois malttanu enää loppuvaiheessa seistä tallissa, kun ulkona oli jo heinät, mutta tää ei silti pomppinu pystyyn kuten eräät... :--D

Tammamamma sai olla kanssa n. 20min kentällä vapaana kävelemässä, eikä tuolla näyttänyt kiire olevan mihinkään, rauhallisesti käveli etiäpäin. Ja maha senkun kasvaa, ei se oikeasti ole sentään noin paljon toispuoleinen, vaikka mun mielestä se on enemmän vasemmalla puolella. Tulis jo elokuun alku!!











Omistaja oli ajanut Ponilla jo hmm maanantaina, ja oli kuulemma mennyt hyvin. Itse olen kuitenkin sen verran nössö, että vielä en uskalla tällä lähteä ajamaan :--D Käytiin omistajan kanssa taluttamassa Ponia maastossa, hyvin meni taas, kaksi rähjäävää koiraa oli vähän jänniä, mutta muuten ei kytännyt mitään, ei edes moottorisahaa, joka oli käynnissä.

Ponin sain pestyä puoliksi, tämä kun ei tykkää yhtään astua edes vesilätäköihin, vaan hyppää niiden yli, joten odotin vähän jännityksellä, että mitäköhän tästäkin tulee...

Aluksi teki pieniä pystyyn hyppyjä, ja sittenkun rupesin hinkkaamaan ponia läpi harjalla, niin se oli okei, vaikka siinäkin lensi vettä, mutta sittenkun huuhtelin, niin hypyt oli vaan korkeamipia :--D Välillä tä kyllä rauhottui, ja sitten kunnon kehut vaan, ja suihku pois päältä. Just, kun olin saanu huuhdottua Ponin kokonaan, niin hyppäs aika korkeelle, joten aattelin jättää toisen puolen pesun johonkin toiseen päivään. Suihkasin sitten vaan oikeeta etusta kun oli ponilla kaikki tassut maassa :D Voitimpas.

Pitäis Melex ja Selssikin puunata kiiltäviksi, alle 2 viikon päästä on ne mätsärit meinaan :--) jos tän viikon lauantaina sitten.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti