Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

18. huhtikuuta 2012

Kuvailua ja talutusmaastoja

 
Ilona
 
Tänään siis Liinun ja Ponin tallille, oli tarkoitus ratsastaa myös yks vanhempi suokkiherra, mutta kun tämä oli ottanut turpaansa toiselta suokkiruunalta, niin putsasin vaan haavat ja harjasin ruunan hyvin. Parka!
Ilona pääsi kameran eteen, kun tämän omistaja piti tammaa kentällä vapaana, ja rakastuin syvästi tuohon viereiseen kuvaan!!!! Ai että. Pitää nauttia tästä onnistumisen tunteesta, kun yleensä tätä ei kuvatessa tule vastaan.

Leijun kameran muotoisessa pilvessä nyt. Halvat on huvit :--D















Ponin kanssa harjoiteltiin ohjasajoa, tästä ei nyt ole kuvia kun ei ollut kuvaajaa. Poni kuunteli hyvin, pysähtyi kivasti, mutta kiemurteli kanssa aika lailla. Naapuritarhan suokkitammat kiinnosti kanssa kovasti, ja sinne oli pakko yrittää tunkea. Mutta siis ihan yleisesti meni kyllä kivasti :---) sitten otin varusteet veks, ja Poni sai juosta kentällä hetken aikaa eka suitset päässä, ja sitten otin lopulta nekin pois.

Aluksi ei olis millään jaksanu juosta, mutta sittenku olin vieny kameran pois, ja olin ottamassa kiinni, ni sit vedettiin jo kunnon rallia :--D tietenkin.
Illemmalla, joskus seittemän maissa, lähettiin yhen suokin omistajan + tämän koiran kanssa taluttamaan tätä suokkia ja Ponia maastoon, Ponin eka visiitti maastoon tuolla tallilla! Hyvin meni, ei kyttäillyt mitään, vähän jännää oli se, kun takaa paineli koira täysiä ohi. Mutta siitäkin säästyttiin pienellä eteen päin hypähdyksellä. Hieno poni :--)



Baww se on niin söpö!



1 kommentti