Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

30. maaliskuuta 2012

Tekstien kirjoittaja

Teenpäs nyt lyhyen esittelyn itestäni, kun ei oo mitään heppastooreja, enkä koirankaan esittelyä jaksa kirjoittaa, kun pitäisi etsiä vanhoja kuvia siihen :D

Olen siis loppuvuodesta 1994 syntynyt tytöntyllerö Etelä-Suomesta, ja opiskelen nyt toista vuotta sosiaali- ja terveysalaa. Keväällä 2013 valmistun (pitäisi ainakin) lähihoitajaksi.

Aika usein kuulenkin sitä, ettei ulkonäöstäni voi kuvitella että opiskelisin hoitoalaa, mutta siellä kuitenkin! :D Erikoistun ainakin näillänäkymin sairaanhoitoon ja huolenpitoon, joskus tulevaisuudessa olisi tarkoitus mennä ammattikorkeaan lukemaan joko sairaanhoitajaksi, tai fysioterapeutiksi. Siitä sitten jatkaa Ypäjälle ehkä ratsastusterapeutin koulutukseen. Saa nähdä onnistuuko suunnitelmat mitenkään!
Toinen ammatti, joka on myös pyörinyt pienen mieleni perukoissa, on että musta tulisi rauhanturvaaja... Armeijaan olisi tarkoitus mennä, mutta saa nyt nähdä tuleeko musta ikinä ees mitään rauhanturvaajaa lähelläkään olevaa. Armeijallekin olisi kiva jäädä töihin! Onhan tässä kyllä vielä aikaa, kun en heti koulun jälkeen ole opiskelemassa lisää, vaan töihin suuntaan.


Vuosi 2010, uudempaa kuvaa ette saa! :-D
Tästäkin saa niin hyvin selvää
Itseäni kiinnostaa suuresti tatuoinnit ja lävistykset. Itselläni on tällä hetkellä kaksi kuvaa ihossa, sekä pari lävistystä :-D mulla on snakebites (= alahuulessa molemmilla puolin lävistykset), smiley (= ylähuulen jänne), kieli, sekä korvassa on 9mm venytys, kaverin tekemä reikä, sekä uusimpana tullut tragus (= korvan nipukka).
Vielä ainakin tähän asti olen saanut kaikki lävistyksetkin pitää, onneksi! Voi kyllä olla, että kolmantena vuotena joudun niille sanomaan heihei. Mutta onhan mulla vielä noi tatuoinnit, ja niistä ei niin helposti päästäkään!

Ensimmäinen kuva, 12.7.2011








Toinen kuva, 25.2.2012













Eläimet, musiikki ja ystävät tottakai ovat elämäni suola :-) vaikken kavereita kovin usein vapaa-ajalla nääkkään, niin nautin niiden urpojen seurasta kyllä todella :--D

Musiikkia kuuntelen lähes päivittäin, itsellä on pari bändiä, joiden kuuntelemista en osaa kuvitella lopettavani. My Chemical Romance, The Used, Placebo ja All Time Low kyllä kuuluvat bändeihin, joiden takia voisin vaikka kuolla :D

Hmm, oon tosi huono kirjoittamaan itsestäni yhtään mitään, eli kysykää jos jollekin tulee jotain mieleen :c

Huomenna olisi tarkoitus mennä Melexillä maastoon, kun sain seuraa, ja sitten pistää Selssin tavaroita kasaan, kun sunnuntaina olisi ne synttärit. Jos ottaisi vaikka kameran mukaan tallille, ja jos illalla raapustaisi jotain, niin olisi uusia kuvia..

2 kommenttia

  1. Tosi kiva blogi:) ! jään ehdottomasti seuraamaan tätä :) Itekki oon hevosihmisiä silleen että niitten kanssa joskus touhunnu vaikka ei omaa hevosta ole ollukkaan, valitettavasti :( Jos kiinnostaapi helsinki nuoren , 18v, elämä nii käyppä kattomassa mun profiilista mun blogi :) kiitos etukäteen :)

    VastaaPoista
  2. kiitos :--)
    jep, itellä kanssa oma hevonen haaveissa (eestinponi <3), vaikka noita hoitohevosia löytyy pilvin pimein.
    mä käyn kurkkaamassa sun blogin!

    VastaaPoista