Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

11. huhtikuuta 2012

Otsikko-ongelma

En keksi kummempaa otsikkoa joten koittakaa kestää :c

Kokeilin Ilonaa tänään taas picaderossa, ja tamma oli kyllä vähän hurjempi kuin viikko sitten :D meni pukkilaukkaa, hyppi pystyyn ja pisti kunnolla vastaan kun pyysi jotain.
Toimi silti kuitenkin tosi kivasti, kuunteli hidastavaa painetta superhyperhyvin, mutta oli sillä kanssa vauhtia :D viime viikolla piti pyytää pari kertaa kunnolla eteen, nyt piti hidastella. Kuvia ei nyt tällä kertaa ole.

Leveys n. 200m
Liinun harjailin hyvin, ja oi että tätä karvanlähtöaikaa...<3 loppuisi jo! Liinu varsinkin kun alotti ton karvan pudottamisen aika aikasin, ja kun siinä on tota pinta-alaa josta sitä karvaa lähtee :D
Liinulin masu senkun kasvaa, ja enää onkin 4kk siihen että se varsa sieltä tulee!

Tamma sai olla kanssa kentällä vapaana, sai kävellä siellä jonkun puol tuntia, ei kyllä ihan sitä, kun Ilonan omistajan kanssa tehtiin picaderoa, niin Liinu vaan pälleilli, käveli vaan sillon kun minäkin :D

Melkein kiinnostaa
Tallille tuli tänään tallikissa "Kissa", nätti leikattu kolli :--)
Perjantaina jännätään, laajeneeko mun hoitoponikatras takaisin normaaleihin mittoihinsa .... :D!






Eilen tiistaina kävin hoitamassa ja liikuttamassa Melexin ja Selssin. Melexin kanssa kävin n. 5-6km lenkin, vanhus oli normaaliin tapaansa reipas, joten lenkkiin ei kauaan mennyt.
Selssin kävin kanssa ajamassa, omistaja tuli mukaan koiransa kanssa. Selssin kanssa mentiin ehkä n. 2-2,5km lenkin, eikä ponin hengitys mennyt missään kohtaan kauhean pahaksi, ja poni pysyi käsissäkin :D



Ärsyttää kun joudun kuvailemaan kittiputkella, kun toi mun 50mm rakkaus on rikki tarkennukseltaan, ja en jaksa tarkentaa manuaalilla :--D joten kärsin niin kauan tolla huono valovoimasella kunnes oon rikas kesätöitten jälkeen!

Huomenna Selssi tulee meiän koulun pihalle esittämään terapiahevosta (eheheh) ja mä sitten jotenkin säädän itteni nopeasti kuudeksi tunnille. Saa taas juosta paikasta toiseen että kerkiää! Pitää vissiin pistää kaveri + sen äiti viemään Selssi kahestaan takaisin tallille ja palauttaa traileri Liinun omistajahallitsijalle :D muuten tulee turhan kiirus.

2 kommenttia

  1. Hei olis kiva nähdä tosta picadero jutusta vaikka joku koostevideo joskus, mua kiinnostais ainaki ihan kamalasti nähdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eka kommentti!!! :D

      mä voin kattoa jos joskus saisin jonkun ottamaan videota :--)

      Poista