Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

29. syyskuuta 2012

LG turinaa ja Onneilua

Lupasin itselleni ja koko yhteiskunnalle nauravani paskasesti, jos Liinu toimii LG'eillä paremmin kuin kuolaimilla....

Ja sehän toimi! Taisiis, osittain. Sen maksimissaan vartin ratsastuksen aikana, käveltiin kaksi kertaa varmaan yli 10 askelta! Ja mentiin rauhallista ravia, tosin kuulu siihen kyllä myös mukaan pari reippaampaa ravia muttamutta, käveltiin kuitenkin! Paremmin kuin viimekerralla :--)


Tämänpäiväisten ponisynttäreiden jälkeen heitettiin Liinulle varusteet päälle, ja mä hyppäsin sen selkään sen jälkeen, kun se oli saanut hetken olla kentällä vapaana. Liinulla oli siis LG't ja olympiat suussa. Kovin sekamelskaisen näköistä toi suitsitus kyllä, en kuitenkaan uskaltanut ihan pelkillä LG'eillä mennä. Tosin, oisin kyllä voinut, olympioiden ohjat olivat oikeastaan koko ratsastuksen ajan löysinä, pidin niitä kyllä käsissä, mutta tuntumaa ei edes oikeastaan suuhun ollut. LG'eillä siis mentiin oikeastaan koko aika.
Pari kertaa piti pysäyttää aitaan, kun en saanut millään hidastamaan edes siihen rauhalliseen raviin. Lopetettiin sitten, kun Liinu seisoi rauhassa nenukka melkein aidassa kiinni ja siirsi painoa taakse, kun pyysin LG'eillä peruuttamaan. Kyllä tästä vielä hippiheppa leivotaan! ;-)

Onni sai olla taas kentällä vapaana rallittelemassa, tosin se näytti välillä vähän ihmettelevän, kun äiskä ravaa isoa ympyrää ympärillä, ja kun "äitskä mä en enää milllääään jaksa juosta, voisiksää kävellä!!". Välillä varsa kyllä tuli viereen juoksemaan, mutta suurimmaksi osaksi pysyttelin kentän keskellä. Kai, mun huomioiden mukaan, mitä sitä nyt kerkesin katsomaan :-D

Alla parit kuvat Onnin tämänpäiväisistä rallitteluista!


  
Kävi kerran kans kyljellään, tässä jo nousemassa ylös. Näyttää ihan mun silmään hyenalta tässä :-D



Jätkähän yrittää jo ihan tosissaan! ;-)

Kävin myös tänään Valpperissa tuttuun tapaan, käytiin iskän kanssa ajamassa Melex. Pappa sai tänään ekaa kertaa päähänsä noi LG't, ja toimi kuin ihmisen mieli! Okei, tä nyt pysyy lapasissa ja hidastaa ja kaikkea ihan pelkällä riimullakin, muttamutta..


8 kommenttia

  1. hassun värinen varsa :) tuleeko siitä musta? :D

    VastaaPoista
  2. Ei tietoa, ton vanhemmat on kuitenkin tommosia perussuokin värisiä, mut en tiä voiko väri hypätä sukupolvien yli? :--D
    aika näyttää.. :--)

    VastaaPoista
  3. Meillä on ruukissa tämän kesänen lyyli-varsa ruskea jonka vanhemmat on molemmat mustia suokkeja. Varsa oli syntyessä tosi vaalea ja jää varmaan puna-rautiaaksi (vähän on tummentunut kun vaihtanut karvaa)

    Mutta hieno varsa jos siitä musta tulee :)) mustat suokithan on aika harvinaisia

    VastaaPoista
  4. aijaa! :-D onnikin oli ihan tositosi vaalea, ku synty.

    jeps, voikun jäisikin mustaksi :-) hieno tosta kyllä varmasti joka tapauksessa tulee!

    VastaaPoista
  5. onni on tällä hetkellä tosi hauskan värinen! :D hienolta se kyllä näyttäis ihan tummana suokkina (: hienoja kuvia!

    VastaaPoista
  6. jeps, niin on! :D tummana toi ois kyllä tosi kivan näkönen varmasti. tai minkä värisenä vaan.

    kiitän! (:

    VastaaPoista
  7. Voikun onni on söpö pallero!!! Ja todella hieno ponski on!!

    VastaaPoista