Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

31. lokakuuta 2014

Moikkaamassa Minosta

Huristelin tänään vapaapäivän kunniaksi moikkaamaan Minosta! Kera kameran, totta kai ;-)

Pyydystettiin varsa laumasta, talutin otuksen talliin jossa harjailin suurimmat purut ja liat pois turkista. Otus oli niiin pal hienoste! Riimun antoi vaihtaa kuin vanha konkari, ja taluttaminenkin sujuivat jo aika kivasti! Välillä piti tietenkin testata että onko pakko hyppäämällä pystyyn ja jumittamalla.

Mentiin laitumelle kuvaamaan poikaa, ja nähtiin aika liuta kevätjuhlaliikkeitä! Ei päästetty vapaaksi, ettei rysäytä lankojen läpi takaisin äiskän, ja muiden varsojen luo.

"ÄITIIIII"
Tässä vähän asiallisemmin, kivan näköinen omaan silmään!


Minos liikkuu mahdottoman vaivattoman näköisesti, ravi on todella kivan näköistä! Uhkailin jo, että täytyy ostaa sitten joskus hamassa tulevaisuudessa parivaljakon valjaat ja kärryt ;-) onneksi siihen on vielä aikaa! Jos sitä keväällä uskaltautuisi näyttelyihin. Ja Ponin kanssa vaikka ihan yksin ensin sinne valjakkotsempaloihin......

Wääää mikä suloinen otus!
Kasvattajaihminen nappasi meistä parit yhteiskuvat, näytän hullulta mutta haittaneeko tuo!
Kuvailujen jälkeen mentiin vielä talliin vaihtamaan riimu josta talutin otuksen takaisin pihattotarhaan muiden tammojen ja varsojen luo. Hienosti poika sinne päin käveli! Tottakai, kun oltiin menossa maitobaaria kohti!

5 kommenttia

 1. aaaaaa mikä söpönen! mahottoman sulonen pallero. :3

  VastaaPoista
 2. Niiin suloisen näköinen! Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Apua enhän mä selviä tallilta ikinä alle neljään tuntiin, kun siellä on tollanen söpöstys! <3

  VastaaPoista
 5. Hih, kiitos kaikille kommenteista! :-)

  VastaaPoista