Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

29. lokakuuta 2014

Kylmäystä ja kenkäystä!

Otin eilen kuvan Ponin polvesta anonyymin pyynnöstä, johon olen kierittänyt kylmät. Lisäsin kuvan eilen jo blogin Facebook sivuille, joten sieltä sen näki jo eilen :-)

Laadun takaa Samsung!
Polvi oli eilen päällepäin ok, ei lämmin eikä turvoksissa, eikä siinä tuntunut pulssi.
Ylläolevassa kuvassa on kaksi pinteliä, kaksi kylmäpatjaa, joista toinen on pystypäin ja toinen sivuttain. Lisäksi tuin alempaa kylmäpussia Ponin kumiputsilla. Sain idean eilen, kun pohdin satulahuoneessa, että miten saan kylmät pysymään tuossa paremmin. Kumiputsin käyttö tuli mieleeni ihan yhtäkkiä, kun katsastelin ympäri sattaria! Toimi muuten yllättävän hyvin.

Edelleenkään tuo ei tuossa kovin hyvin pysy, ja jos Poni paljon liikkuu/koukistaa polvea, valahtaa tuo kovin helposti liian alas. Tällä mennään nyt, tämä on tähän asti paras keino kylmätä tuota. Kylmäsavea käytin reilu vuosi sitten? mutta jostain syystä en ihan usko sen kylmäävään voimaan.

Hevosilla oli tänään kengitys/vuolu. Safi käyttäytyi vuolussa loistavasti, tosin neiti ei olisi jaksanut seistä pihaton puolella pitämässä Aadalle seuraa neidin kengityksen ajan. Tuosta ei tulisi karsinaeläintä, söisi tiensä sieltä hetkessä ulos! Ja aamulla olisi narun päässä heliumpallo ;-)
Poni sai kengät tänään myös takakavioihin, hokkeja ei vielä ruunalle ruuvattu kiinni. Tämä oli ponin kolmas kengitys, toinen kerta, kun lyödään ympäri. Ja tuo käyttäytyi loistavasti! Oikean takasenkin sai kengittää ihan rauhassa kipeästä polvesta huolimatta. Ruunan tassunkoko on tällä hetkellä edessä 7x0 ja takana 6x0.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti