Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

17. lokakuuta 2014

Lihat liikkeelle! (video)

Outi palasi tänään lomareissulta ja sain hovikuvaajani takaisin! Ajoin Ponin kentällä, ja pyysin Outia ottamaan parit kuvat ja videot. Poni oli aikastlailla kiva tyyppi ajaa tänään, oli aika kevyt kädelle ja sopivan eteenpäinpyrkivä. Epe hyöri ja pyöri taas meidän ympärillä kuin hyrrä kun ajoin ruunaa, mikä vähän ihmetytti, kun ei tuo yleensä vieressä juokse kentällä. Maastossa sitten senkin edestä!

Tein ravissa kasikkoa, mitään kummempia ei siis tehty, ja ajallisestikin oltiin kentällä n. 30min. Silti tuolle tuli hiki, tosin ei mikään ihme, kun ei olla kentällä vähään aikaan pyöritty. Oikeaan kierrokseen tuo meinasi taas välillä vähän ylitaipua, mutta siihen auttoi kummasti, kun pidin kunnon tuntumaa ulko-ohjalla. Kummasti meinaa unohtua aina tuo ohjien käsissä pitäminen!



Ponin urheilun jälkeen valjastettiin paksu numero kaksi kärryjen eteen, ja suunnattiin maastoon. Safi oli yllättävän innokkaasti menossa yksikseenkin maastoon, mukana ei ollut siis toista hevoskaveria, Epe oli narun päässä mukana. Safilla käytiin n. 3-4km lenkki, ja puhuttiin, että tuo on pakko saada laihtumaan. Se on lihonut kesän aikana ihan naurettavan paljon. Nyt olisi tarkoitus käydä ajolenkeillä (tai vaihtoehtoisesti käsihevosena) 3-4 kertaa viikossa. Tämmöisen nuoren liikuttaminen on suhteessa vähän vaikeaa, kun pitää pitää mielessä, että kyseessä on kuitenkin nuori hevonen, ettei onnistu sammuttamaan intoa liikkumiseen (kärryn edessä) ihan totaalisesti. No, hevosta kuunnellen ja kiloja karistellen!

Niiin kaunis tyttö <3


Outi tosiaan otti parit videonpätkät kun ajoin Ponia kentällä, ja innostuin niistä väsäämään pienen videon. Nauroin vedet silmissä tätä vääntäessäni, tosin musta tuntuu että tä on hauska vain omasta mielestäni, mutta haittaneeko tuo! :-D Kovin vakavasti ei siis kannata ottaa! ;-)


2 kommenttia

  1. Naurut irtosi täältäkin, Valpperin oma uljas Harmaa niin toimessaan :D

    VastaaPoista
  2. Mahtava traileri... Siis olihan se traileri kokopitkälle elokuvalle, joka ilmestyy elokuvateattereihin joulun alla kautta koko maan :D (Ja vaikka mä kesällä vähän epäilin, että ootkohan ponipoika ikinä nähny OIKEESTI pullukkaa ponia, niin täytyy kyllä myöntää, ettei tuo Safi mikään anorektikko ole.. Ja niin ne kyllä toistenkin metaboliset poniinit alkaa pikkuhiljaa muistuttaa enemmän vaan tuhtia kaviokasta, kuin tikkujen päällä olevaa tynnyriä, että ei muuta kun lisää liikuntaa... ;) )

    VastaaPoista