Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

20. lokakuuta 2014

Katso Minoksen loikkaa

Paljastettakoon nyt täällä bloginkin puolella. Muistaako joku pari viikkoa sitten lisäämäni kuvan mahrottoman söpöstä shettisvarsasta? Kyseessä on toukokuussa syntynyt musta shetlantilais orivarsa Minos, joka muuttaa Valpperiin marraskuun puolella. Ponillahan ei ole ravi- eikä näyttelykilpailuoikeutta (itse luulin, että näyttelyihin tuo pääsee ihan heittämällä sisään, mutta raveihin ei. Mutta joo, me ei päästä virallisiin tsempaloihin, mikä harmittaa mua suuresti - oisin halunnut käyttää tuota virallisissa pyörähtämässä), joka itseasiassa selvisi näyttelyilmon yhteydessä. Pikkulinnut lauloivat myytävästä shettisorivarsasta, jolla pääsee näyttelyihin, mutta ei raveihin. Ravit minua ei kiinnosta, mutta näyttelyt sitten sen edestä.
Safin kanssa pääsee virallisiin tsempaloihin, mutta issikoilla on 4vuotiaasta eteenpäin ratsastusnäyttö näyttelyissä (4vuotiaana saa näyttää joko pelkässä rakennearvostelussa [johon olisi tarkoitus mennä vielä alkukesästä] tai sitten näyttää liikkeet ratsain), joka ei sitten taas minua tai Outia kiinnosta ei sitten yhtään. Toki voisihan jonkun Jenni Kurjen vaikka pyytää tamma esittämään virallisissa, mutta samalla siitä katoisi jokin hohto, kun ei itse näyttäisi.

JOTEN tässä tuloo, minun tuleva näyttelypouni! Pahoittelut kuvatulvasta, en osannut valita näistä kivoista kuvista vain muutamaa! Kiitos kuvaajalle Seijalle, ethän kopioi kuvia!



Tuo häntä <3



<3

PS. hyvää syntymäpäivää minä 20v! Ikäkriisi alkakoon!

2 kommenttia

  1. 20 v, nyt kyllä huijaat... :-D

    Ihana Meno-Minos, aavistuksen verran tuo mieleen erään pienen ja paksun ponin, joka oli aikanaan tuollainen saman näköinen töpöhäntä. :D Mahtia päästä seuraamaan tällaisen pikkukaverinkin elämää ja myöhemmin lueskella kuulumisia sitten niistä pippaloista, joihin tähtäätte. :)

    VastaaPoista
  2. Käyn katsomassa näitä kuvia noin kaksi kertaa päivässä, se on NIIN SÖPÖ! <3

    VastaaPoista