Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

8. heinäkuuta 2013

Hiekkakuopalla heliumpallona, laitumella...


... hirnuntaäänitteestä ei oikeastaan mitään vaikutusta. Tai no, ei kai, kun on lauma turvana, mutta plaaaaaah! Toivoin edes vähän juoksemista ja sekoiluja Safin osalta, mutta eniten hirnunnasta välitti Ässä joka hirnui sille takaisin. Yhden laukkapätkän Ässä ja Safi juoksivat, pois päin minusta tottakai. Muuten ne olivat korvat tötteröllä tai eivät välittäneet mitään.

 Harvinaisen tylsää siis! No mutta, saimpahan Safista kivoja pääkuvia, kun se malttoi hetken pitää päätään ylhäällä ruohikosta. Melex ja Selssi eivät välittäneet äänitteestä sitten yhtään, Melex oli muusta laumasta vähän kauempana ja söi rauhassa, Selssi välillä katseli ympärilleen korvat hörössä, mutta muuten ei mitään.

Ihana pieni <3
Aikani kuvailtujani hevosten naamoja, letitin hyvin nopeasti Safin harjan jonkinmoiselle letille, ja otin kuvan tosta sen kaulasta oikealta puolelta. Ehkä tuosta kuvasta vähän jotain selvää saa, kun tietää että mitä siitä katsoo? Safi ei oikein innostunut pitämään päätä ylhäällä laitumella, muttamutta. Parhaiten noi näkee ihan livenä, mutta voin vielä napsia niistä kuvat sitten kun saan kaverin mukaan Valpperiin pitämään tamman päätä ylhäällä :-)

Karvavammainen ponini :-(
Noita läiskiä on oikealla puolella mun mielestä pari, tuo isompi ja sitten harjan juuressa korvien lähellä on toinen, mutta paljon pienempi. Ryntäissä on kanssa ihan selkeitä rajoja, missä karvat kasvaa ihan sikinsokin ja vinksinvonksin.

5 kommenttia

  1. Jotain karvapyörteitä mitä esim. kupeessa on kaikilla? Mailalla ja öö jollakin muulla oli tollasia, lähinnä alempana mutta kuitenki. :D

    VastaaPoista
  2. Salamalla on kanssa tuollaisia pyörteitä siellä täällä, enemmän mutkikkaita kuin yleensä siis. ;)

    VastaaPoista
  3. Reetta, muttakun noi ei periaatteessa oo yhtään pyöreitä, ihan siis tommosia iiisoja läiskiä jossa karvat kasvaa "väärään suuntaan" :-D eikä ollu talvella, nyt vasta kun kesäpinnalla ni tullu esille. Toki niitä on talvellakin voinu olla, mutta ei oo näkyny kiitos kaksmetrisen villan.
    Marjut, vohooo Sohvi ei oo ainut karvavammainen läiskäre! :D

    VastaaPoista
  4. Ei niilläkään siis pyörteitäpyörteitä oo niinku esim. otassa, vaan just tollasia random vääräänsuuntaakasvavia karvakasoja. :'D

    VastaaPoista
  5. Reetta, nonii hyvä :--D mä ennoo muilla koneilla huomannu, mut Safilla noi on jotenki hypänny silmään

    VastaaPoista