Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

18. maaliskuuta 2012

SMK Celsius

Selssi elokuussa 2007
Selssi tuli tutuksi mulle maaliskuussa(oliskohan ollu 17. päivä) 2007, kun poni tuli Melexin tallille, samalle omistajalle. Tämä keksii aina jotain omaa, ikinä ei tule Selssin kanssa tylsää :--)

Selssillä on aika paha puhkuri, joka vaikeuttaa toisinaan ponin liikutusta - herran oma jaksaminen ja viitsiminen vaikuttaa myös, että kuinka pahasti ottaa henkeen. Ruoka maistuu myös, ja sen näkee mahasta!



Poni vuonna 2008


Itse liikutan ponia ajamalla, juoksuttamalla tai aivojumppaamalla temppujen kanssa. Toisinaan käyn ihan vain taluttamassa ponia maastossa, joskus hengityksen ollessa paha se jää pelkästään kävelemiseksi, joskus taas siellä mennään laukka- ja ravipätkiä.
Selssi vetää perässään niin kärryä, rekeä, pulkkaa tai ihmistä noin muuten vain :D

Poni on kengätön, ja minun kanssani kuolaimeton. Itse harjoittelen vuolemista ponin kavioiden kanssa, vaihtelevalla menestyksellä. Selssin toinen etukavio on pukinkavio, ja siihen ponin oma oikea kengittäjä on pyytänyt etten raspilla koske, joten sen olen aina jättänyt rauhaan. Selssin iso maha vaan vaikeuttaa toisen etukavion vuolemista, takakavioiden vuolu on tuhat kertaa helpompaa! :c

Tammikuu 2009






  
Jenna ja Selssi hyppää elokuussa 2010














Kuukaudesta riippuen Selssillä käy ratsastamassa Jenna. Jenna onkin ponin vakioratsastaja, ja poni tällä toimiikin kaikkein parhaiten.
Alkuun oli hankaluuksia varsinkin laukkaamisen suhteen, Selssi veti aina laukassa pään alas ja sieltä sitten lennettiin yhden lenkin aikana vähintään 5 kertaa alas. Nykyään poni ei enää testaile Jennaa, vaan parivaljakko toimii mukavasti yhdessä! :--)



Lokakuu 2011
Jenna ja Selssi tammikuu 2012

Ei kommentteja

Lähetä kommentti