Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

14. syyskuuta 2014

Liikkuvaa kuvaa Sohvista



Ohjasajoin tänään taas Sohvia parin päivän tauon jälkeen, ja otin samalla parit videopätkät. Mitään mestariluomusta tästä en nyt saanut, kun tosiaan kamera oli tuen päällä yksikseen kuvaamassa, jotan mitään kattavaa kuvaa en nyt aikaiseksi saanut, mutta jotain kuitenkin!
Aluksi mentiin käyntipuomeja, jotka sujuivat kivasti. Mentiin pari kertaa myös ravissa ne, mutta siitä nyt ei hyvää pätkää tullut, joten niitä ei videolla ole. Puomeja mentiin kymmenisen minuuttia, ja toiset kymmenen "sileällä". Pyörittiin lähinnä pääty-ympyrällä ravissa ja käynnissä, vasemaan otettiin yksi laukkakin. Safi toimi suhteellisen kivasti!
Huomenna olisi tarkoitus pistää tammalle kärryt perään pitkän tauon jälkeen. Huomasin muuten videoita kuvatessani (eka ajattelin kuvaavani tallipäivävideon, mutta se ei nyt oikein tuolla 50mm putkella onnistu), että kaipaisin kovasti noiden kahden putken jatkoksi myös ihan perus "kittiputkea", juuri videointia varten. No, ehkä joskus!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti