Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

22. kesäkuuta 2013

Neiti Kesäheinä 2v!

Neiti Kesäheinä aka Safi täytti eilen pyöreät 2 vuotta. Pahvi juhli synttäreitään laitumella laumassa, itse en eilen Valpperissa käynyt, mutta tänään käytiin kaverin kanssa. Käytiin ensin kaverin ylläpitoruunan ja ruunan tallikaverin kanssa puolentoistatunnin maastossa, josta ajeltiin Valpperiin ottamaan Sohvista synttärikuvat.

Varsa näyttää tässä rakennekuvassa hirveän epäsopusuhtaiselta :c ennen se on näyttänyt mun silmään niiin tasaisesti kasvaneelta, mutta nyt sen kaula näyttää ihan tikulta.

Kertokaahan, onko tuo varsa tällä hetkellä ruunivoikonkimo, vai mikä värisekoitus hän oikein on?

3 kommenttia

 1. Hän on ruunikonkimo ja oikein kaunis sellainen. :) Suvussa esiintyvien hevosten värejä tutkiessani ei tuota voikkoa näyttänyt löytyvän. Hih, on hauska seurata kuinka nopeasti hän kimoutuu.

  Teidän blogia on näin issikkaharrastajana ollut mielenkiintoista seurata nyt, kun tänne on ilmestynyt "oikean rotuinen". ;) Safi on oikein sievä nuorukainen ja elä pelkää, kyllä se siitä taas tasautuu!

  http://tarinoitasatujensaarelta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Maiju, okei, kiitosta! :-) ja kiitoksia kehuista. Safi on kimoutunut kyllä ihan hirmusta vauhtia, talvella oli tosi tumma, sitten koko poni oli ihan harmaa ja nyt taas aika tumma joistain kohdista, ja joissain kohdissa on sitten taas hirveästi vaaleaa karvaa. Kameleontti! :D

  Täytyy lähteä vastavierailulle teidän blogiin ;-)

  VastaaPoista
 3. I always used to read piece of writing in news papers but now as I am a user of internet thus from now I am using net for posts, thanks to web.


  Here is my weblog - lg viewty pink

  VastaaPoista