Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

5. toukokuuta 2013

Nya banneren!

Yläasteen ruotsintunnit näköjään tekee mulle pahaa, oon työssäopissa lähikunnan yläasteella ja siellä on sitten niin paljon ruotsintunteja, että oksat pois.

Jokatapauksessa, Nanna ja Onni -blogin pitäjä väkersi meille kivan, simppelin bannerin, kiittelen kovin! Itsellänihän ei tällä hetkellä ole konetta, jolla tehdä mitään grafiikkaa, joten taustakin on 1,5minuutin Paintsutaisu, kestäkäämme. Näillä mennään :-)

Asiasta risukasaan, kävin tänään Mikkolassa heti aamupäivällä, siivosin tallin karsinat, kävin ajamassa Ponin kahdella eri peltotraktoritiellä, ja voi että ruuna oli huippu <3 oli hirmuisen energinen taas, käveli tosi reipasta käyntiä, ja ravasi reippaasti. Parit laukatkin otettiin. Maastomopoilujen jälkeen mentiin kentällä sitten parit kierrokset laukkaa molempiin suuntiin, vasen laukka onnistui kerran oikein mallikkaasti, muuten meni ristilaukalla, mutta oikea laukka nousi ja säilyi yllä taas niiiin pal hianoste!

Tein tallihommat loppuun, annoin hevosille päiväheinät, huristelin kaverin luo josta nappasin koiran kyytiin, huristeltiin hirmuista vauhtia Valpperiin, jossa mentiin koirien kanssa aboutiarallaa tunnin lenkki Epen ja Safin toisen omistajan kera. Loppupäivän sitten vain lagailinkin, pesin pyykkiä ja ihmettelin maailman menoa. Niin ja ilmottauduin tuon nuoremman terroristiterrierin kanssa tokokurssille! Hui, mitenköhän meidän käy..


Sohvin kans kahlailemassa 1.5.


2 kommenttia

  1. ny, nytt, nya... Nya on monikkomuoto ;) eli vähän vielä sais siel ruotsintunneilla istua :D hehee. No mut ei se mitää. Söpö Safi! <3

    VastaaPoista
  2. Karo, hupsista :--D nooo, ei se niin nuukaa oo! Pahvi kiittää :3

    VastaaPoista