Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

12. heinäkuuta 2012

Pvä kolmesataakahdeksantoista


Liinun utareet (=D) senkun kasvaa! Mulla ei ollu tänään tarkotusta mennä ees tallille, mutta koska toi Canonin kamera polttelee tossa vieressä, ja kun pääsin jo 13:15 töistä, niin pakkohan se oli ajaa tallille kamera selässä kiikkuen.
Tamma oli karsinassa, ja mä sitten heti luulin että "NYT SE ON OLLU RAUHATON ULKONA, SE VARSOOO" mutta ei - omistajahallitsija oli lähteny pois kotoa, eikä uskalla jättää tammaa yksin, niin oli sitten pistänyt karsinaan. Karvas pettymys? Kyllä.
Pistin Liinun (ja Ponin) ulos ja kokeilin samalla sitä Liinun omaa Equitaren pinkkimustaa riimua, ja se sopii sille juuri ja juuri! Ei kyllä tarvis olla paljoo isompi pää, ettei se mahtuisi. Nytkin se näyttää vähän tönkölle, mutta jos Liinun pää tosta turpoo vielä, ni siinä on sitten sille varsalle jo riimu valmiina! Tosin, vähän turhan iso taitaa olla xfullin riimu maitovarsalle :--D jos sillä varsalla on heti syntymästään alkaen emänsä pää.. Toivottavasti ei.

Ponin passikuva.
Ponin ajoin tänään, kun eilen en malttanut koska tiesin kameran olevan kotona, joten tänään otin riemun irti 25 minuutin ajan kentällä palloillen, ja ekaa kertaa ajaen ilman kuolaimia! Ajoin tänään siis Ponilla tuolla kuvassa näkyvällä riimulla, ja jätkä toimi kyllä kivasti! Ratti ja jarrut toimi, tosin toisinaan ratti kyllä jäkitti vähän vastaan portin kohdalla. Kaasukin pelasi!
Ajoin kerran myös sen meidän kilpailuohjelman läpi, miten musta tuntuu, että toi osaa sen jo ulkoa...


Otin Ponista pällistelyvideon, joka on samalla eka video tolla kannulla :c

3 kommenttia

  1. voi ei toi ensimmäinen kuva! :D ei ne sentään onneksi lähentele lehmän varustusta.. ja toi toinenkin kuva on tosi suloinen, ihana hörökorvainen poni takaa kuvien laadun (; ja hienosti sulla näköjään toimii kaikki karvakorvat kuolaimetta (: söpö video! (ratsastusvideoita odotellessa.. (;)

    VastaaPoista
  2. ei ne sentää, vielä :--D
    poni oli tylsä ku otin ton videon, ois näyttäny jotai pystyy hyppäämistä mutta eiii, ku mä vaa toljotan tässä söpösti nii :(
    jajoo, kaikki nää on jotai hippiheppoja! käy mulle.

    ratsastusvideo hmmm. näistä ei oo ketään simmonen, jota ratsastaisin silleen öö mikä se sana on. normaalisti? joo, saa kelvata. melex ei liiku yksin maastossa, poni ja selssi vähän liia pieniä ==D ja liinu on paksuna, tosin sitteku se varsa on pihalla ja vähän vanhempi niin sitte alkaa lg bridleily !! saa nähä mitä tulee vai tuleeko mitää.

    VastaaPoista