Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

2. heinäkuuta 2012

I am so proud


Miten voin olla tosta pienestä otuksesta näin ylpeä? Se, kun se yrittää tosissaan, puhisee mennessään ja on fiksuin ikinä tapaamani noin nuori hevosen alku.

Sain kaverin tänään kuvaamaan kun liikuttelin Ponin kentällä. Mentiin taas n. 30-35min, joka on tällä hetkellä ihan loistava aika kentällä liikutukseen - mukula oli taas hikinen liikutuksen jälkeen.
Tehtiin paljon ravissa ympyröitä, laukassa vaan mentiin kenttää ympäri, kova tuo on tunkemaan kentältä ulos, ja kentän keskelle! Mutta ymmärtää hyvin kaikki raaavii ja prr käskyt. On se hieno!

Vasen laukka tuolle on vähän vaikea, pari kertaa taisi nostaa vasempaan kierrokseen vasemman laukan, muuten mentiin ristilaukkaa tai oikeaa laukkaa.

Oli kuvista pakko sutata ilmeet, yhdestä en sutannut, mutta muissa mulla oli niin kamalat ilmeet, ja kaverin ilmeet koin kohteliaaksi sutata. Kaveri siis lopussa hyppäsi kärryjen kyytiin, ja minä kameran taakse.

En enempiä kirjoittele, pistän kuvia ja ne puhukoot puolestaan :--)



Päivän lempikuva!



Mää vaan tykkään niiin kovasti tuosta otuksesta!

2 kommenttia

  1. pitäis se kypärä olla kärräillessäki

    VastaaPoista
  2. naah, ennoo koskaan oppinu käyttämään kypärää ajaessa :-D sillonku keikun hevosen selässä, ni pidän, en muuten

    VastaaPoista