Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

2. kesäkuuta 2012

Selssin muuttopäivä (kuvapläjäys)

Haettiin Liinun ja Ponin omistajan kanssa Selssi tänään siinä 12 maissa rääkkiin! Selssin tallilta ei tarvinnu ottaa ku poni ja ponin harjat mukaan, joten hakemisessa ei kauaa nokka tuhissut.

Selssin pistin suoraan Ponin ja Poppin kanssa pihattotarhaan, Poppia ei kauheasti Selssi kiinnostanut, mutta Selssi ja Poni siellä sitten hyppivätkin iha reippahasti pystyyn, kiljahtelivat, pukittelivat ja kaikkea mahollista. En nyt enempää selittele, vaan pistän kuvia. Suurinosa kuvista on otettu kentältä, kun pistin ponit sinne juoksemaan, ja sama meno mitä tarhassa jatku kentälläkin.

Tästä lähetään, katotaan miltä näyttää kuukauden päästä.

Krhm, vähän on sininen kuva....







 

Simmosta! Huomenna meen tekemään aamutallin ja liikutan Selssin, ja sitten käyn päivällä Helsingissä kummipojan 2v synttäreillä, ja illalla tekemään iltatalli ja liikuttamaan paksu :--)

5 kommenttia

  1. liityin sun blogin lukijaks liity säkin mun :)


    http://vilmaa-malvii.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. voi että mitä kuvia, ihanat! ♥

    VastaaPoista
  3. Haastoin sut mun blogissa :D Käy kurkkaa!

    VastaaPoista
  4. upeita kuvia! (: älysöpöjä noi molemmat shettikset, ja toi kolmas kuva on kyllä ihan mahdottoman suloinen :D muutenkin tää blogi vaikuttaa tosi kivalta, niin päätin sitten liittyä lukijaksi. <:

    VastaaPoista
  5. Vilma, voi että, kiitos! :--) tuo kolmas kuva on munkin mieleen :D Selssi vähän muuleilee.
    tervetuloa lukijaksi! (:

    VastaaPoista