Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

16. kesäkuuta 2012

Selssi 17v ja kaksi viikkoa laihdutusta takana

Selssi 16.6.2012 17v


On taas vuosi mennyt nopeaa, kun Selssi täytti tänään 17v! Tasan vuosi taaksepäin, oli poni mulla taas laihdutuksessa samalla tallilla kun nytkin, tosin sillon se oli vaan kaksi viikkoa. Nyt mennään laihdutuksen puolivälissä, ja näytetään tältä :--) kaksi viikkoa vielä aikaa! Loppukiri alkakoon.


En tiedä, saako ruuna hevoisesta sanoa näin, mutta musta Selssi on ihan järjettömän kaunis! Tai siis, sen pää on, muuten se onkin sitten yhtä samaa ihrapalloa(kaikella rakkaudella).

Synttäripäivää vietettiin osin aurinkoisessa, osin kovin sateisissa merkeissä, ja mun olikin tarkotus vuolla ponin oikeeta etusta, jonka takia mä sitä pidin ämpärissä vähän pehmenemässä, samalla kun Selssi nautti sen synttärileivästä. Kaviota en sitten vuollut, kun tuli kiire, mutta jos tässä joku toinen päivä!

Selssin normaali ilme, kun on saanut jotain hyvää ruokaa.

Herra Ihrapallo sai olla reilun puolituntia Ilonan karsinassa, kun otin 7 hevosta sisälle, ja tein niiden iltaruoat. Tottakai siellä piti käydä pyörimässä turpeessa, kun enhän mä sitä juuri ollut harjannut :-D joka kerta, kun karsinan ohi käveli, oli oven toisella puolella kyseinen ilme;


Karsinapalloilujen jälkeen juoksenneltiin kenttää vähän ympäri, ja sitten Selssi pääsikin pihaton puolelle syömään iltaheiniään :--)

Alla vielä parit kuvat Selssistä, tai lähinnä sen mahasta :-D

Mahasta en tiedä, mutta ainakin paremmassa kesäkarvassa! Selssi 16v 16.6.2011

Selssi 2.6.2012 - let the laihdutus alkakoon!

Ja taas, Selssi 17v 16.6.2012 - laihdutusta takana 2 viikkoa.


Ja kyllä, 2.6. otettu kuva on vähän etuviistosta, mutta näkee siitä edes jotain! On se ehkä vähän laihtunut, vai valehteleeko mun silmä...?

3 kommenttia

  1. Onneksi olokoon Selssille! :-D Hän on niin suloinen. Laihtumisesta en uskalla sanoa mitään, kun kokemuksesta tiedän, että kuvat huijaa. :-D

    VastaaPoista
  2. http://epuaelamaa.blogspot.fi/2012/06/blogeja.html#comment-form

    VastaaPoista
  3. onhan tolla ponilla aika nätti pää (: ja voi mikä ilme tossa yhessä kuvassa, kun se on tuolla karsinassa! :D ja ehkä siinä on pientä laihtumista havaittavissa? ehkä.

    VastaaPoista