Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

9. kesäkuuta 2012

Laihtuukohan tuo merimursu?

Tulin juuri tekemestä aamutallia (ja olemasta laiska, en jaksanut lähteä ajamaan Selssiä, joten odottelen iltaan, että jos satais sen verran, että ponin voi liikuttaa kentällä), ja kun heiluin pihatossa Selssin ja Ponin keskellä, niin kokeilin pistää kädet Paksukaisen mahan ympäri (siitä kohtaa mistä menee satulavyöt yms.) ja sain koskettua toisella kädellä toista!! Vuhuu, se siis laihtuuuuu :--D ja kun nyt on menny vasta viikko, vielä kolme jäljellä :--) mistään selvästä laihtumiesta ei voida vielä tässä vaiheessa puhua, mutta menee nyt ainakin kädet mahan ympäri!

Jenna lähti eilen mökille ja kotiutuu vasta juhannuksen jälkeen, joten Selssi liikutetaan ehkä kerran päivässä nyt tän kahden sijaan, mutta on se kuitenkin enemmän kun mihin se on tottunut kotitallilla.

Torstaina Selssillä oli kokonaan vapaapäivä, perjantai aamuna kaveri kävi ajamassa ponilla 1,5h lenkin, ja mä kävin vielä päivällä ajamassa n. 45min maastossa niin, että Ponin omistaja oli ajamassa Ponilla kanssa mukana. Selssin hengitys oli vaan aika tiukassa, niin mentiin rauhallisemmin.

Nyt tänään aamulla en siis liikuttanut paksua mitenkään, mutta hengitys kuulosti ainakin paremmalta, kuin eilen. Tai siis, eihän se kuulostanut miltään, joten hyvähyvä.

Alla muutama kuva aamusta, kun Selssille ja Ponille oli tullu väsy :--)





Ai niin, sitten vähän ei hevosaiheisia uutisia, mä lähden 5.11 viideksi viikoksi Englantiin työssäoppiin! Paikka on Hastings, simmosen pieni kylä n. tunnin ajomatkan päästä Lontoosta, ja siellä on 8km pitunen ranta :--) voi että mä odotan että pääsen sinne!!

6 kommenttia

  1. siis iejeriojn toi pieni söpö poni on niiiii´n söpö tossa bannerissas! olen rakastunut <3siis tuo harmaa:-Dkimokso niitä kutsuttaan

    VastaaPoista
  2. Poni kiittää ja tunkee syliin :--D harmaankimo tuo kai on? :-D kimoutuu varmaan iän myötä.

    VastaaPoista
  3. kivablogi! mitkä esim. tekstien otsikoiden värit on? siis se väri 'koodi' ton tyylinen pitäny pitkään laittaa tallini.fi sinne dessuun.. jos saan väria lainata :D

    VastaaPoista
  4. Tosi ihana blogi, liityin ehdottomasti lukijaksi! :')

    www.animalsandpinkthings.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. millä ohjelmalla oot tehny bannerin ? (:

    VastaaPoista
  6. R!!kka, tervetuloa lukijaksi! :--)

    anonyymi, itse en ole tuota banneria tehnyt, vaan Jessi, joka kirjoittaa Kavioiden kopsetta ja koparoiden naksetta -blogia, ja ymmärtääkseni hän on tuon tehnyt photarilla.

    VastaaPoista