Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

22. kesäkuuta 2012

Juhannuskuulumiset

Hyvät Juhannukset näin alkuun kaikille! Mä vietän omani töissä, kotona ja tallilla :--D noo, pitää pitää mielessä, että töistä tulee mukava tuplapalkka!

Liinulla oli 20. päivä menossa 296. tiineyspäivä, jolloin varsamasu näytti tältä:

296. tiineyspäivä
Sunnuntaina on Liinun 300. tiineyspäivä, ja sitten onkin enää 37 päivää laskettuun aikaan! Kauhia, kun aika menee nopeasti, vastahan se ultrattiin, ja siellä oli kaksi alkiota, joista isompi jätettiin sinne, ja nyt se on jo syntymässä reilun kuukauden päästä.. Tamma viettää päivät blondikaverinsa kanssa ötökkäloimeen kiedottuna laitumella, ja yöt vartavasten Liinulle rakennetussa varsomiskarsinassa.

Pitäiskö huolestua, kun Selssi näyttää suurinpiirtein samalta?

Siirtykäämme seuraavaksi kahteen pirulaiseen! Nimittäin Selssiin ja Poniin. Ponilla on viimepäivinä ajettu jonkin verran, keskiviikkona mentiin ensin yhden tytön kanssa kenttää ympäri, ja sitten käytiin vielä maastossa vähän ravailemassa, ja oli nuori fiksusti! Tänään pistin tötteröitä pitkin poikin kentälle, tarkoituksena oli tarkkuusajo! :-D Poni oli superhieno, jaksoi vetää kärryjä hyvin perässä, kuunteli hyvin, ja liikkui vasta kun oli lupa liikkua. Kääntyilyä pitää harjoitella kyllä lisää, tämä kun ei osaa ottaa yhtään sivuaskelia. Noo, ehkä joskus.

Selssillä on ratsastanut kahtena viimepäivänä yksi nuori tyttö, edellispäivänä (ke) he menivät kentällä reilun tunnin, ja eilen maastossa olisko ollut n. 50min.
Tänään Selssius sai nauttia mun laiskuudesta ja lämpimästä ilmasta, kun ensin pesin sen (pelkällä vedellä kun ei ollut mitään pesuainetta..) ja sitten pläski pääsi laitumelle tunniksi totuttelemaan vihreään.

Kokeilin Ponille tänään sen ötökkäloimea, että josko se olis kasvanu siihen sopivan kokoseksi, mutta ei, kunnon mekko se on vieläkin sille. Saisitte nähdä kuvankin, mutta mun rakas kännykkä ja rakas kone ei jostain syystä suostu yhteistyöhön, niin ette sitten nää :c

4 kommenttia

  1. Ei tarvitse enää kovin montaa päivää jännätä ja sitten pääsee katselemaan ihania varsakuvia! Ja kärvistelemään varsakuumeen kourissa... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ei tarvi! :-D huomenna laskettuun aikaan enää 37 päivää.. Jännittäää!
      Joo varsakuumeiset, varokaaaa ;-D

      Poista
  2. Varmaan tosi ihanaa odottaa varsan syntymää!

    VastaaPoista
  3. Pakko myöntää, että on! Varsinkin kun varsan emäkin on mun kultamussukka :-D

    VastaaPoista