Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

4. maaliskuuta 2013

Blogiarvostelut!

Kiitos kaikille bloginsa linkanneille! Meikä sai pari uuta blogia lukulistaani, joten tämä siis kannatti!
Alla nyt blogit jotka olivat eniten mieleeni. Eivät ole missään kummoisessa järjestyksessä. Suosittelen katsomaan! :-)

"Blogi kertoo arkielämästä kahden hevoseni kanssa. Toinen on pian 26 vuotta täyttävä lämminveriruuna ja toinen vasta 8 kuukauden ikäinen shetlanninponiori."

Blogi kiinnitti huomioni ennen linkin avaamista, syystä että "26 vuotta täyttävä lämminveriruuna". Tottakai Melexin ikäkumppanit kiinnostavat!
Blogissa seurataan siis pian 26vuotiaan lv-ruuna Rambon ja alle vuoden ikäisen (supersöpön!) shettisorin Dumlen elämää. Kirjoittaja Hanna kirjoittaa helppolukuista tekstiä, jota on mukava lukea, siitäkin syystä, että kuvia on sopivasti tekstin seassa. Heppahippeily ja kuolaimettomuus on myös aika läsnä blogissa, siitä suurensuuri plussa!
Ulkoasu on kivan simppeli ja rauhallisen värinen.

"Pöpilässä seurataan siis lähinnä hippiponin ja ravishettiksen, sekä tietenkin minun elämää, sisältäen enempivähempi pitkiä tekstejä kuvin ja videoin maustettuna. Sekaan mahtuu silloin tällöin randomkaakkejakin, tyyliin kirjava estekisapouni ja muita kavereiden kaviokkaita."

Blogissa heppahippeillään kunnolla minun makuun - kirjoittaja on jättänyt poniltaan kuolaimet, sekä kengät kokonaan pois. Ponin ja kirjoittajan välillä on kunnon luottamussuhde, josta kuka tahansa voi haaveilla oman kaviokkaan kanssa! Toinen toistaan hienommat kuvat, jossa viiletetään menemään naruriimulla vedessä tai humputellaan cordeolla pellolla, saa minutkin ajattelemaan, että ehkä minäkin joskus!
Blogin ulkoiluasu on kivan sävyinen, blogitekstit vaihtelevat pituuksiltaan, mutta toisaalta ei se haittaa. Minua ainakaan :-D kuvien tunnelma on jotain ihan ainutlaatuista!
Tämä blogi oli minulle ennestään tuttu, en ole vain laiskuuttanu jaksanut liittyä lukijaksi.. :-D

"Kahden nuoren hevosen arkisia juttuja, tallihommia ja muita elämän ihmeitä." 

Nuorten hevosten blogit kiinnostavat minua nykyään suuresti, syystä että jaloissa pyörii tuo yksi hevoslapsonen.
Hevosten omistaja - Marjut, kirjoittaa kahden hevosensa Salaman ja Duken edesottamuksista, ja nuorten hevosten (molemmat pojista ovat syntyneet v. 2011) opettamisesta aikuisiksi hevosiksi. Blogin väriteema on oikein mainio, lila sopii kummallekin nuorista loistavasti, silatyynyissä varsinkin!
Postauksissa on reilusti kivoja kuvia, joka on ehdottomasti mun mieleen! Saa nähdä, jos törmätään kirjoittajan ja nuorien kanssa Turun Metsämäen mätsäreissä maaliskuun lopulla! ;-)

3 kommenttia

  1. Hellou!
    Kiitos maininnasta täällä! :)
    Eiköhän me jossain pippaloissa törmätä, olen vielä kahden vaiheilla Metsmäen mätsärin kanssa, mutta näillä näkymin ainakin jompi kumpi on tulossa, kun ovat niin lähelläkin.

    VastaaPoista
  2. Huijj, siistiä! Vähintäänkin puoliksi läpällä piti survoa tuo linkki tännekin, mutta vissiin kannatti. ;) Kiitoksia!

    VastaaPoista