Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

3. syyskuuta 2016

Illusia, Ikke, Illu, Iltsu, Isla, Ilpo...

... ja mitä muita näitä nyt on tässä tullut pyöriteltyä mielessä, Minoksen pikkusiskon kutsumanimeä siis!
Sain Illusian kasvattajalta tänään uusia kuvia varsasta (viimeisimmät kuvat on napattu heinäkuun loppupuolella), ja voi jumpe miten paljon ponilapset kasvavat reilussa kuukaudessa!

Canna's Illusia ja Canna's Icarus sekä Canna's Isacin takapää!

Illusia on kuulemma ihan mielettömän rohkea varsa. Tätä on kuulemma melkein mahdotonta kuvata yksin, kun tyyppi viihtyy ihmisen luona niiin hyvin! Jännää päästä parin kuukauden kuluttua tutustumaan Iltsuun ihan kunnolla, puolisisarukset vaikuttavat nyt jo ihan erilaisilta luonteeltaan!

Illusia, Icarus ja Isac
Sanomattakin lienee aika selvää, että tuleva omistaja on täällä sydämenkuvat silmissä?! Huomaan yhä useammin toivovani, että marraskuu olisi täällä ja vähän pian myös! Toisaalta, nautitaan nyt tästä syksystä, kyllä sitä räntäsadetta taas riittää varmasti pitkälle alkuvuoteenkin!

Kuvista kaunis kiitos Seijalle, kannattaa muuten tykätä Canna's tallin facebooksivuista, sieltä näkee kätevästi myytävät ponit, mm. vuotiaat ruunat Canna's Hocuksen ja Canna's Hasselhoffin!


4 kommenttia