Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

4. kesäkuuta 2016

Kesän suunnitelmat

Tämä kesä onkin menneitä kesiä vähän erilaisempi, nimittäin Ponille avautui mahdollisuus lähteä asiantuntevaan pieneen yksityistalliin "kesäponiksi". Ruuna oppii samalla lisää ratsujuttuja toimiessaan pienen mutta sitäkin taitavamman lapsen ratsuna! Perheen äiti käy ajamassa ruunalla silloin tällöin, tallilta löytyy kuulemma ihan mahtavat maastot. Koko perhe on siis hevosihmisiä, heiltä löytyy omia hevosia ja Minoksen kasvattajan suositukset on takana, joten hyvillä mielin uskallan laskea Ponin heille laskea!

Ruunanrupsukka lähtee ensi viikon aikana ja palautuu sitten koulujen alkaessa, ellei jotain ihmeitä tapahdu. Kovin kauas ei ruuna lähde, puolentunnin ajomatkan päästä ruuna löytyy, joten useamman kerran kesässä tulee Ponia varmasti käytyä moikkaamassa!

Ruunan takapolvetkin voivat hyvin, ontumaa ei ole klinikkareissun jälkeen näkynyt, ja kärryjen edestä löytyi tänäänkin ihan valtavan reipas tyyppi. Ihan superhyvä juttu siis!


Minoksenkin kesäsuunnitelmat ovat aika selvillä. Näyttelykalenteri näyttää kivalta, ja jo kahden viikon päästä on kesän ensimmäiset näyttelyt käyty, kun mennään Mynämäen rotunäyttelyyn! Mulla oli kaveri tänään mukana tallilla, joten nappastiin pikkumustasta rakennekuvat, pitkästä aikaa! Ikää näissä on pari päivää vajaa 2v 1kk. Kivalta näyttää, kevyestä laidunpöhötyksestä huolimatta ;)


1 kommentti