Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

24. kesäkuuta 2016

Hyvää juhannusta!

© Terhi A-Ä
Iloista, lämmintä ja turvallista juhannusta teille kaikille tasapuolisesti! Tämäkin juhannus kuluu omalta osaltani yövuorossa, mutta lainkaan en laita pahakseni - olisin vaikka jokaikisen pyhän töissä.
Mun piti eilen lähteä Ponia moikkaamaan ja kuvaamaan, mutta kun ennustukset lupailivat vettä niskaan, sovittiin että katsotaan ensi viikolla joku aurinkoisempi päivä. Ylläolevassa kuvassa Poni on edellispäivänä kera Elviira ratsastajan.
Ponilla turposi mystisesti viikko sitten perjantaina silmä, se oli aamutalliin mennessä turvonnut lähes kokonaan kiinni. Siinä sitten ylläpitäjä soitti alueen kaikki mahdolliset eläinlääkärit läpi, ja miljoonannen soiton jälkeen saatiin sovittua eläinlääkäriaika. Mä lähdin mukaan, kun tuo minun murheenkryyni autoni toimi vetoautona. Lopputuloksena silmä oli ehjä ja mukaan saatiin silmätippoja. Seuraavana päivänä silmä olikin jo paljon parempi ja turvotus lähes kokonaan pois. Tiedä sitten, että mikä on silmää niin kovin ärsyttänyt, mutta pääasia ettei ollut mitään vakavaa :-)

Kolmen vuoden takainen kuva neti Kesäheinästä, Safi <3 kohta jo vuoden
päivät poneiltu ilman tätä, aika juoksee kauheeta vauhtia!

1 kommentti