Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

16. kesäkuuta 2016

Mitä kuuluu Ponille?

Mahdottoman hyvää!
Omistajan eroahdistus alkaa olla hyvillä mallilla pois päiväjärjestyksestä, vaikka ajatukset suuntaavatkin pienen harmaan luo edelleen päivittäin. Pari ekaa päivää olivat eroahdistuksen kourissa ihan kamalat, mutta kunnialla tästäkin selvitään ;-) Poni viettää kesän ihan valtavan hyvässä hoidossa, ihanien ihmisten ympäröimänä, joten ruunalla ei ole huolen häivää!
Tekee ihan hyvää mullekin, venyttää vähän napanuoraa. Ja olihan tuo ruunanrupsukka viime kesänä heinäkuusta lokakuuhun Eurassa Canna's tallilla viettämässä laidunlomaa, joten ei tämä napanuoran venyttäminen mikään ihan uusi juttu onneksi ole.


Poni on nyt vajaan viikon majaillut kesäkodissaan naapurikunnassa, ja ruunan pienellä ratsastajalla, Elviiralla, ja ruunalla menee ihan loistavasti yks yhteen! Ratsukko on just passelin kokoinen toisilleen. Laukannostot rupeavat onnistumaan jokaisen ratsastuksen jälkeen kerta kerralta paremmin, mahtavaa kun selässä on oikeasti osaava pieni ratsastaja, joka vie ruunaakin eteenpäin!
Pieniä ristikkojakin on jo ylitetty hyvällä menestyksellä, ja ilmeisesti kesän aikana olisi tarkoitus ratsukon käydä jotkut pienet, lähialueen estekisatkin kääntymässä :-)



Levollisin mielin on siis voinut viettää ensimmäistä kesälomaviikkoa, kun tietää että Ponilla on asiat oikein hyvin! Ja tietty Minoksella myös, mikäs sen siellä laitumella yhdessä juniorikaverinsa kanssa! Ylihuomenna on kesän ensimmäiset näyttelyt johon suunnataan Minoksen kanssa, ja tämä kuluva viikko on mennyt jo mukavasti niitä jännittäessä.


Poni ja Elviira olivat lähteneet tänään yhdessä Elkun isosiskon ja tämän tamman kanssa maastoon. Olivat kuulemma laukkailleet ja oli ollut niin ihanaa :-) rankkasade ei ollut haitannut yhtään!

Toistan itseäni, mutta ei voi olla ihanampaa kesätyöpaikkaa Ponilla, mitä tämä on! Ensi viikon torstaina ajelen ruunaa moikkaamaan, täytyy käydä hakemassa kaupasta kilon verran tomaattia ja porkkanaa lahjuksiksi ;-)

Tämän postauksen kuvat Terhi A-Ä, kiitos!

2 kommenttia

  1. Vitsi, vaikuttaa kyllä tosi hyvältä paikalta ponille! Sopiva ja taitava ratsastaja, noista kahdesta kuullaan vielä ;)

    VastaaPoista
  2. Pieni, osaava poniratsastaja on painonsa verran kultaa! Mahtava tilaisuus Ponille oppia ratsun saloja, voi kun omalle ponillekin löytäisi sopivan kokoisen mutta osaavan ratsastajan. Poni näyttää varsin tyytyväiseltä :)

    VastaaPoista