Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

22. tammikuuta 2016

Pari viimeistä viikkoa Instagramkuvien muodossa

Mä olen niiiiin koukussa kyseiseen sovellukseen, ettei ole tosikaan! Joskus kaaauan sitten Instatilin tehdessäni ajattelin, etten ikinä laita sinne mitään, mutta kummasti nyt vaan ponikuvia ja -videoita sinne lähes päivittäin päivittyy. Hupsista?
No mutta, nyt te joilla ei tunnuksia kyseiseen sovellukseen ole (suosittelen!), niin laittelen tännekkin näitä samoja kuvia esille!

Aloitellaan vanhimmasta, tästä aikaa reilut 3 viikkoa, ja Minoksella kuolaimet suussa varmaan kolmatta kertaa. Ponilta lainatut suitset ja kuolaimet nämä!
Kerran muistelin kesää - Safin myynnistä huolimatta mennyt kesä oli kyllä ihan loistava!
Poni joskus jouluntienoilla ohjasajometsäkävelyllä. Tästä jäi mieleen patoutunut pakkasenergia, joka purkautui ihme tasajalkaloikkimisena, mulla oli ohjien päässä kivaa! :-D
Kengittämisen lomassa on aina hyvää aikaa kokeilla erilaisia kampausmalleja ruunalle! Olishan se aika hieno yksisarvisenakin! ;-)
Nastat ja tilsakumit tositoimissa ja hyvin pelaa!
Tällä suojituksella kehtaa mennä hankitreeniin! Musta noi takajalansuojat on maailman suloisimmat!

Minoksen ensimmäiset ikiomat suitset ja kuolaimet! Kuolaimet on sweet iron kokoa 10,5 ja suitset shettiskokoa olevat ravisuitset. Vertasin tätä fiilistä siihen kun vanhemmat ostavat lapselleen ensimmäisen koulurepun, niin ne (poni)lapset vaan kasvaa!
Poni tänään, käytiin laitumella vähän kirmailemassa. Aluksi oli tarkoitus juoksuttaa liinassa, muttakun sen verran olivat kevyet jalat ruunalla, ajattelin että silläkin on kivempi, kun saa kunnolla juosta vapaana. Hyvän tovin se viitsikin juosta ympäri valtavan kokoista laidunta pyytämättä. 

4 kommenttia

  1. Ihan mielenkiinnosta, minkä kokoiset kuolaimet Minokselle on sopivat?

    VastaaPoista
  2. Anu, 10,5cm kokoiset otin noi kolmipalat nyt, Ponilla on samankokoiset nivelet. Ja sopivalta koolta vaikuttaa tämä :) ajattelin huomenna koittaa ajaa Ponin noilla Miltsin kuolaimilla, ja jos se on hyvä ajaa niillä, ostan sillekin samanlaiset.

    VastaaPoista
  3. Millä kameralla sä kuvailet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamera on Canon 600D ja putkena yleensä Tamron 70-200mm f2.8, mutta nää on puhelinräpsyjä, ja puhelimena on Samsung galaxy S5 mini :)

      Poista