Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

15. tammikuuta 2016

Hyppää kyytiin!


Kuvailin eilen piitkästä aikaa ajovideota Ponista tuolla liian harvoin käytössä olevalla GoProlla. Ylläolevassa videossa siis luvassa puuduttavaa videomatskua Ponin torstaiselta liikutuskerralta, olkaat hyvät! Videoon en laittanut mitään musiikkia, joten taustalle omat musiikit soimaan, ellei halua kuunnella kärryjen räminää, ja kuskin satunnaisia käskyjä mitä tuossa nyt kuuluu :-D

2 kommenttia

  1. Hei tuli mieleen, oisko sulla mitään vinkkiä miksi mäkivyön etummainen remmi lepattaa ravatessa? Takana oleva pysyy hyvin hiljaa, etummainen lepattaa (ravissa ja laukassa). Oon yrittäny kiristää sitä mutta ei vaikuta mitenkään. Pancho on toki mallia jumppapallo, joten johtuisiko remmin pomppiminen vain liikkeestä? Valjakkovaljastus on vielä aika uus juttu meille ja "itseopittua" muutaman vinkin kera, enkä saanut googlettamallakaan vastausta kysymykseeni.

    VastaaPoista
  2. Tuija, hmm... en kyllä osaa sanoa mistä tuo lepattaminen voisi johtua! Ensimmäisenä tulee mieleen että se on löysällä, mutta jos kiristäminen ei ole auttanut niin... en kyllä tiiä!

    VastaaPoista