Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

15. elokuuta 2015

Shetlanninponien KV-näyttely

Kauan odotettu (ja pelätty?!) päivä koitti vihdoin tänään! Aamulla starttasi auton nokka kahdeksan pintaan kohti Ypäjää, trailerissa mustat vuotiaat, Minos ja Penni.

Minoksen kehä oli Pennin kehää ennen, ja pikkumustan kanssa samassa kehässä kilpaili kolme muuta ruunaa, Minos oli näistä nuorin. Tuomaristoon kuului kolme tuomaria, Jane Barry Britanniasta, Hollannista oli Stephanie Scheiberlich, ja Suomesta Anna Pajanen.


Minoksen kehä meni nopeasti läpi, kun tosiaan poneja oli sen verran vähän. KV-näyttelyssähän ei jaettu kirjallisia arvosteluita ja I, II ja III palkinnon sijaan ponit palkittiin joko kullalla, hopealla tai pronssilla.

Tuomarit pitivät Miltsistä, ja sijoittivat ponin luokan toiseksi. Pikkumusta sai myös kultaisen ruusukkeen, eli toisin sanoen ykköspalkinnon! Huippufiilis taattu! :-) Ruuna esiintyi myös hienosti, ei hypännyt kertaakaan pystyyn, mitä on nyt viime aikoina rakennearvostelussa vähän harrastanut.
Laitettiin Miltsi traileriin ja painuttiin itse syömään, jonka jälkeen otettiin Penni trailerista ja laitettiin tamma kehäkuntoon. Penni esiintyi hienosti, rakenteen näyttäminen onnistui tosi hyvin!


Penni sai hopeaa, eli IIp., ja oli luokassaan 6/9. Molemmat omistajan kanssa oltiin Pennin tulokseen tyytyväisiä! Penniponi laitettiin myös tässä kohtiin takaisin autoon Miltsin kaveriksi, ja seurattiin tosi kovatasoinen kolmevuotiaiden mustien tammojen kehä, jonka voitto meni Tanskaan todella upealle ponitammalle!

Huomenna jatkuu kehässä juoksentelu, tällä hetkellä tiedossa ainakin kahden aikuisen tamman esittäminen! Jännää!

Mä laittelen lisää kuvia vaikka erilliseen postaukseen, kunhan niitä rupeaa varmasti viikonlopun jälkeen netissä näkymään! Nämä parit ovat nyt tuosta omasta kamerasta napattuja.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti