Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

30. elokuuta 2015

Irtohypytysmeininkejä (video!)

Otin eilen taas auton kanssa suuunnan kohti Euraa ja Poninpalleroista, luvassa oli tällä kertaa irtohypytystä! Ponin lisäksi kentälle pääsivät taas tuttuun tapaan Eero ja Fiina. On tuo Fiina kyllä ihan uskomaton pieni poni, hyppää jumalattoman hyvin ja uskomattoman suurella innolla! Tästä kuullaan vielä, jollain käyttispuolella, sen takaan! ;-)

Poninpallero pääsi kentälle ensimmäisenä rallittelemaan, ja kerrankin oli ruunassa oikeasti virtaa! Taisi vähän viileämpi ilma, sekä toimiva klippaus reipastaa ruunan mieltä aika reippaasti. Vaikkei tuo klippaus nyt mikään malliesimerkki olekaan, ajaa se silti asiansa täydellisesti.Poni tosiaan innostui vähän irroittelemaan omaehtoisestikin ennen hyppyjen ottamista, siinä se ruuna laukkaili kenttää edes takaisin välillä pukitellen! Ilo katsoa toisen riemua, varmasti on ruunalla nyt mukavampi olla, kun on edes vähän viileämpi! Ja letkeästi tuo liikkui Poniksi, ei siis ole itseään jumittanut mistään vaikka karvaton osittain onkin.

Otettiin myös ruoka vähän vetoavuksi kujan päähän, ja Seija meinasi saada slaagin, kun luuli Ponin potkaisevan tätä, kun ruuna yritti vain kerjätä ruokaa esittämällä pyörimistemppuaan. Tuo on kyllä ihan uskomattoman perso ruualle, miten joku voi! Ja ihan pikkaisen törkeäkin, kun otetaan ruoka mukaan kuvioihin. Ei Poni konkreettisesti mitään tee, näyttää rumaa naamaa ja yrittää olla kovinkin vakuuttava olemuksellaan!
Ruoka kuitenkin ajoi asiansa motivoijana, ja estekuja ylittyi reippahasti.Otin muutamista hypyistä pienet videopätkätkin, että saadaan tännekin blogin puolelle liikkuvaa kuvaa, toivottavasti on mieleen! Poni sai jäädä sisälle lepäämään rankan suorituksensa jälkeen, kun muut kaverit pääsivät kentälle hyppäämään. Tuo osaa ottaa karsinaelämästä kyllä kaiken irti, vesikupin reuna on loistava hännänrapsutuspaikka ja pehmeä purupatja mainio alusta ottaa pienet päivätirsat!


linkki videoon

Laitetaan loppuun vielä uusi kuva Ponin laidunkaverista Eerostakin, on se vaan komia kaveri!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti