Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

11. elokuuta 2015

Hippoksen kehä 11.8., Ikaalinen

Kello soi tänä aamuna kello 5. Kummasti sitä pääsee sängystä ylös ilman ongelmia tuntia aikaisemmin, mitä normaalisti aamuvuoroon mentäessä, kun luvassa on poninäyttelyt. Ei meinaan kertaakaan tullut torkutettua, vaan heti oltiin iha hereillä! Koira tosin ihmetteli hieman aikaista heräämistä.

Varttia vaille kuusi lähdin ajamaan tallille, kuudelta olin tallilla, ja aikataulusta viisi minuuttia etuajassa 6:25 lähdettiin kohti Ikaalista. Aikataulusta oltiin loppujenlopuksi kuitenkin vähän myöhässä, mutta ilman kiirettä kerettiin kuitenkin mittaukseen ja kehään!

Minos mitattiin tänään virallisesti ensimmäistä kertaa, säkäkorkeus on 92,5cm ja lautaskorkeus 95cm.

Pienen venttailun jälkeen lähdettiin Miltsin kanssa kehään, tuomarina oli Marianna Paavolainen, sama tuomari, kuin siis Mynämäelläkin! Mariannan lisäksi Ikaalisissa tuomaroi Outi Talvi. Liikkeet saatiin hyvin esitettyä, mutta paikallaan seisominen ei oikein tänään luonnistunut - Miltsillä oli vieterit kavioiden alla, ja parit kerrat hypättiin komeasti pystyyn.

Miltsiä ei kiinnosta!
Vakavana mittauksessa - tarkkaa puuhaa!
Saatiin arvostelu heti rakennearvostelun perään, numerorivi kuulosti hirmuisen hyvältä, ja niinhän siinä kävi, että ykköspalkinto meille napsahti! Numerot olivat tasaisesti 7-8,5. Kavioista ruuna sai 6, etukaviot ovat vähän liian pystyt. Laitan kaikki numerot alas, mutta ne kuuluvat myös videolta, jonka Marjut otti, kun tuomari luki arvostelua. Kuvatkin ovat muuten Marjutin käsialaa, kiitos kuuluu siis hänelle!

Minoksen pisteet olivat siis; 8,5/7,5/8/8/7/7/8/8,5/8/8/6.Näyttelypäivän lopuksi esitin vielä samaisen tamman kuin Mynämäelläkin, Skärgårdens New Rose kantakirjattiin tänään upeasti ykköspalkinnolla! Viidentoistatunnin näyttelypäivän jälkeen on olo aika väsynyt, mutta onnellinen! Lauantaina jatketaan Minoksen ja Pennin kanssa Ypäjällä!
Ylläolevissa kolmessa kuvassa siis Skärgårdens New Rose, mikäs siinä, hitokseen hienoja poneja esittäessä!

3 kommenttia

 1. Sinut on haastettu! ;)

  http://hot-proof.blogspot.fi/2015/08/haaste-hevosbloggaajille.html

  VastaaPoista
 2. Onnea hyvistä pisteistä! :)

  VastaaPoista
 3. Jenny, oh no... :D
  Ano, kiitos! :)

  VastaaPoista