Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

22. heinäkuuta 2015

Täältä tulee Tintti!

Miten se voi näyttää tuolta!! :-D
Pitkästä aikaa aurinkoinen keli! Kamera pääsi siis ulkoilemaan taas pitkästä aikaa, kohteena ketkäs muutkaan, kuin tämä tummanpuhuva ponilauma!
Minoksen laumassa on nyt laidunkautena neljä ponia, mukaanluettuna ruuna itse. Bloginkin puolella parissa kuvassa esiintynyt vuotias tamma Penni, sekä aikuinen tamma Rosen ja Rosenin tämänkesäinen tammavarsa, Tintti. Penni ja Tintti ovat yleensä ne kaksi, jotka tulevat heti vastaan laitumelle mentäessä kerjäämään rapsutuksia, Tintti on varsinkin hyvin määrätietoinen rapsutuksien suhteen! Tällä varsalla on muutenkin tuo asenne aikalailla kohdillaan, hauska otus :-D


Penni ja Tintti, haluaa samanlaisen harjan Miltsille kuin mikä Pennillä on!
Siinä missä tammavarsat tulevat heti luo, jää Miltsi yleensä Rosenin kanssa laitumen toiseen päähän syömään. Nämä kaksi jaksavat tulla katsomaan ihmistä siinä kohtaa, kun tammavarsojen kanssa on jo toisessa päässsä, eikä Rosen enää näe Tinttiä. Mihinkäs sitä kiire valmiissa maailmassa..?
Miltsikin tietää varsin hyvin, että niin kauan kun Rosen pysyy paikoillaan syömässä, ei ole mitään hätää vaikka tammat vähän menisivätkin omia polkujaan, mutta sitten kun Rosen lähtee niin arvaa ruunakin lähteä tamman perään.


Arvatkaas mitä sattumalta löysin Facebookin valjakkoajoyhteisöstä? Myytävät ponivaljakkoparivaljaat! Kotiutuvat ensi viikolla ;-)
Vähän olen aikasessa, mutta tuli niiin hyvä tarjous, eikä noita käytettynä ikinä missään nää, niin miksei?! Saa ne sitten myytyä, jos näyttää ettei näistä mun ruunista ole parivaljakoksi. Mutta komia valjakko näistä tulisi, Poni olisi luultavasti jo siinä kohtaa ihan kimo, ja Miltsi siinä vieressä musta :-)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti