Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

25. heinäkuuta 2015

Poni ja kuski ruosteessa

Käväisin tänään taas Ponia moikkaamassa parin viikon tauon jälkeen. Käväistiin ensin tallin omistajan kanssa maastossa lenkillä, Ponilla oli hinauksessa yksi tallin mustista tammoista. Hyvin meni lenkki ja hienosti Pouni jaksoi! Lenkin jälkeen pyörähdettiin hetken aikaa kentällä, piiitkästä aikaa.
Huomaa kyllä, ettei pitkään aikaa ole kumpikaan kunnolla ajaen töitä tehty! Poni ei taipunut vasempaan juuri yhtään ja meikäläinen ei osannut ajaa kunnolla. Käytössä oli lainavaljaat ja -kärryt sekä kouluraippa, joten nekin seikat vähän haittasivat Poniin vaikuttamista. Mutta ei se paljoa menoa haitannut! Täytyy rueta taas pikkuhiljaa sitten syksymmällä vaatimaan ruunalta jotain, mutta eihän tässä kiire mihinkään ole :-)


Mutta Poni on mahanseudultaan aika sukkelan näköinen! Ei ole yhtään liikaa kesämahaa tullut, Eero sitä sen verran laitumella liikuttaa. Hyvä vaan, ettei ihan pääse leviämään muodottomaksi palloksi. Mä odottelen jo niiin innoissani, että Poni muuttaa Minoksen kanssa samalle tallille, ja pääsen sitä kunnolla liikuttamaan.


Pouni pääsi vielä liikutuksen jälkeen suihkun kautta karsinaan lepäämään, pojat viettää karsinoissa tämän yön. Hyvä päästä välillä lepäilemään karsinaan kunnolla, tottuupahan olemaan taas sielläkin kun syksyllä muuttaa karsina-asukiksi.

Kuvista kiitokset Seijalle!

2 kommenttia

  1. Katoin jo Facesta, että hitokseen hienossa kunnossa tuo poni nimeltä Poni nyt! :) Painikavereista on hyötyä(kin)! :D

    VastaaPoista
  2. SD-team, kiitoksia! Pouni on kyl aika kivassa kunnossa tosiaan, kunha vähä lihasta saa tilalle! Joo, ehdottomasti on painikavereista hyötyä! :D

    VastaaPoista