Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

11. marraskuuta 2014

Viime hetken fiilikset ennen varsan tuloa

1. Pikkuhiljaa rupeaa jo jännittämään!
2. Entä jos Poni on yhtä kamala, mitä se oli Taralle kuukausi sitten? Nyt kuukauden jälkeen vanha tamma on ruennut komentamaan ruunaa takaisin, ja ruuna onkin ottanut käskyt tosissaan. Tainnut saada sen verran monta potkua kaulaan. Edes ruokakipolta Tara ei väistä, vaikka Poni uhittelisikin vieressä!
3. Mitäs jos lauma karkaa aitojen läpi? Siinä sitten pyydystetään pitkin kyliä viisipäistä laumaa.. halleluja!
4. Mitä jos Poni on kamala? Tai Safi? Aada? Tara? Suurimpana kuspona siellä kuitenkin kyllä kukkoilee varmasti Poni.
5. Lue ylläoleva.
6. Lue vielä kerran ylläoleva!
7. En malta odottaa, että pääsen opettamaan varsalle kaikenmaailman juttuja, eniten ehkä odotan, että päästään maastoon kävelemään turvahepan voimin!

Eniten jännittää, miten lauma ottaa varsan vastaan. Onneksi on tukihenkilöitä mukana! :-D
Kun jos on todettu, että Poni ja kumppanit ovat ottaneet Minoksen hyvin vastaan, alkaa eniten odottamani kohta! Pidin Safin kouluttamisesta(/totuttamisesta) kaikkeen ihan hirmuisesti, ensimmäiset maastokävelyt olivat parhautta, kun sai totuttaa tammaa liikenteeseen, ja miten päin siellä nyt kuuluukaan olla. Tätä odotan vielä enemmän Minoksen kanssa, nyt kun tietää, että mistä on ehkä suurinpiirtein kyse! Onhan tuo Ponikin melkein itsekoulutettu luupää.

Heh, elämme jännittäviä aikoja! Peukut pystyyn ja loput sormet ristiin, että huomenna ja jatkossakin menee lauman kanssa kaikki hyvin :-)

31.10.

2 kommenttia

  1. 1. Normaalia!
    2. Kyllä se siitä tasottuu!
    3. Sitten me otetaan ne kiinni :D
    4. Kyllä ne siitä tasottuu!
    5. Katso edellinen.
    6. Katso edellinen.
    7. Kivaa!

    VastaaPoista
  2. Hih, täälläkin jännitetään uuden ponin kotiutumista.. :D Viikonloppuna kun kävin katsomassa Rosmariinia, niin se vei kyllä heti sydämmeni, oli se niin kiltti ja rauhallinen jaja kaikkea ihanaa.. toivottavasti se on sitä uudessakin kodissaan x)

    Ja kaikenlaista sitä on jo miettinyt uuden ponin pään menoksi.. mm. laihdutusta.. ;)

    VastaaPoista