Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

6. huhtikuuta 2013

Ulkoasumuutoksia

Tein blogille pienen kevätsiivouksen - enkä oikein pidä lopputuloksesta :|

Saa nyt mennä niin kauan, että kyllästyn lopulta kokonaan ja teen taas jotain tälle. Hevosten pikkukuvien fontteja en jaksanut rueta vaihtamaan (koska fiksuna en ole tallentanut noita palapelinpalasia ilman noita tekstejä), mutta ehkä joku päivä.
Tarkkasilmäisimmät ehkä huomaavat, että jätin Liinun kuvan pois, syystä että en tamman kanssa oikein enää mitään tee. Liinua ratsastaa yksi meidän tallilainen nykyään, joten minä oikeastaan touhuan pelkästään Ponin kanssa Mikkolassa. Toki joskus luultavasti Liinustakin kirjoitan jotain ja pistän kuvia, jos sen kanssa jotain touhuan. Viimeviikolla sillä ratsastin pitkästä aikaa, kun tamman liikuttaja ei tallille päässyt.

// ulkoasua muokattu vähän lisää(sunnuntai 7.4.'13 klo 19.40)! Nyt rupeaa jo miellyttämään omaa silmää vähän enemmän :-) on niiin keväistä että! Kertokeehan mitä mieltä ootte :-)

1 kommentti

  1. Heipähei! Käy vilkaisemassa kevään blogistalkkauksien tulokset täältä: http://emppuksiii.blogspot.fi/2013/04/kevaan-blogistalkkaukset-tulokset.html

    VastaaPoista