Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

9. joulukuuta 2012

Englanninterveiset

Pieni blogiloma taisi tehdä hyvää, nyt uudella innolla voin jatkaa kirjoittelemista.

Olin siis työssäoppimassa Englannissa viisi viikkoa, perjantaina palailin takaisin kylmään Suomeen, sillä fiiliksellä, että äkkiä kotiin nappaamaan koira kainaloon ja sitten vaan takaisin.
Hastings oli mahtava kaupunki, brittiläiset olivat mahtavia ja kaikki muukin oli niin mahtavaa että! Tuli käytyä kanssa Lontoossa ja Brightonissa, sekä sitten pienessä kylänpahasessa, Ryessä. Joka päivä tuli käveltyä kevyesti se n. 10km, ja Hastings on kovin mäkinen paikka, niin voitte kuvitella, että ekan viikon jälkeen olivat pohkeet vähän kipuilevat!



Hastings on meren rannalla, tosin koko ranta on vain simmoista pientä kiveä, eikä mitään vaaleeta pientä hiekkaa. Ihana ranta silti! Tosin kesällä ei ehkä niin kiva kun pitäisi siellä kivissä kävellä paljain varpain, mutta nyt tähän aikaan vuodesta kun en itse ainakaan hirmuisesti ui, niin oikein mainio.

Perheessä jossa asuin toisen suomalaisen kanssa, oli vanhemmat, kolme lasta (13, 15 ja 17 vuotiaat) sekä yksi pirullinen kissanpentu. Tää kissa saatto yhtäkkiä hyökätä käden kimppuun, ja raapia ja purra ja piruilla muutenkin, mutta aivan ihana pentu silti. Iltasin kun katottiin telkkaria, niin kömpi jalkojen päälle nukkumaan.



Viiteen viikkoon en käynyt kertaakaan tallilla, joten eilen kun palailin takaisin kotikonnuille, niin oli pakko käydä pikaiseen Mikkolassa. Onni on kasvanut ihan hirmuisen paljon, törkeän kokoinen jo! Varsa lähteekin vielä tämän vuoden puolella varsapihattoon vähän kasvamaan.



Nyt käsittelyä oottaa noin 600 kuvaa, jotka on otettu 3.11. hevosagilitystä, että siitä sitten seuraavaksi! :--)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti