Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

22. lokakuuta 2012

Uusi banneri ja kuulumiset lyhyesti

Olempas taas ollut reilun viikon kovin hiljainen.. Syynä tähän mikäs muukaan, kuin tuon amis, joka vie nyt kolmantena vuotena ihan jumalattomasti aikaa, opinnäytetyö varsinkin. Joo ja hermoja!

Torstaista perjantaihin meillä oli syysloma, mä vietin sen Helsingissä veljen luona vahtien kahta veljenpoikaa (joista vanhempi on myös mun kummipoika), juhlimalla kakkukahvien muodossa mun 18v synttäreitä (kyllä, kakkukahvilla) sekä ottamalla uuden leiman käteen! Täytyy kattoa jos kerkeisin taikoa jostain aikaa juhlia noita synttäreitä ennekuin lähden sinne Britteihin ihmettelemään sitä sitten.


Yllä on siis kuva uudesta leimasta, olen kovin syvästi rakastunut tähän sulkaan ja noihin tipuihin. Teksti on siis vanhempi leima, sen otin helmikuussa. Tätä tipusulka tatuointia olis tarkotus jatkaa jossain vaiheessa, se jatkuu oikeeseen olkavarteen, rintakehään ja olkapähään. Melexin nassun kuva olis kanssa tarkotus hakkuuttaa ihoon, se tulis sitten ehkä pällistelemään tonne vasempaan olkavarteen.

Hevosten kuulumisista.. Hmm.
Selssi kerää vararavintoa tarhaillen ja liikkuen sillointällöin, ruunalle ei mitään kummempia siis kuulu.

Melex viettää luultavasti nyt pientä syyslomaa, kun omistajalle kävi pieni haaveri viime viikon tiistain ratsastuslenkillä (tästä ei kuitenkaan enempää, ettei yksi nimeltä mainitsematon hevosfoorumi villiinny), eikä saa ratsastella kuuteen viikkoon. Tosin en tiedä, että saako tämä ajaa Melexillä, mutta vanhus on kuitenkin varmaan nyt vähän kevyemmällä liikutuksella, kun en minäkään ole kohta pyörimässä maisemissa viiteen viikkoon.

Liinulla on nyt pikkuhiljaa ruettu ratsastelemaan vähän enemmän, Onni saa juosta kenttää ympäri varusteina riimu, Ponin suojat sekä loimivyö! Ori ei ole moksistaan näistä mitä ihmiset varsaparan päänmenoksi keksivät, ainut mikä on niin hirrmu jännää, on kun suojia otetaan pois ja se tarra rapisee!! Kahisevat loimet ovat vieläkin vähän jänskiä. Jalat hevoislapsi antaa nostaa kovin kivasti jo.

Poni on lähinnä mun liikutuksen alaisena, tosin joskus kyllä parit tallilaiset sillä ratsastelevat, mutten oikein sitten niissä pysy perässä, kun ei ne päiväkirjaan kirjoittele. Olen nyt aikapaljon ohjasajellut ruunaa, että pysyy itse lämpimänä kun ei tarvitse kyhjöttää kärryillä. Ruuna toimii kivasti, tosin laiskasti, mutta enivei!

Tulikohan siinä ne kaikki...? Dianan kanssa en oikeastaan enää muuta touhua, kuin otan sisälle, ruokin ja heitän loimea päälle, sillä käy noita vuokraajia sen verran, ettei se tarvitse lisää liikuttavia käsiä.

Joo ja taiteilin tossa hetki sitten uuden bannerin, en ole oikein varma että tykkäänkö siitä vai en, mutta aattelin nyt kuitenkin sen tohon pistää, vaikka ihan piristysmielessä :-)

4 kommenttia

  1. Mä ainakin tykkään tosta bannerista kun siinä on kuvia(:

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava tatuointi!! Mitä tuossa tekstissä lukee? :)

    VastaaPoista
  3. tänk juu, kaikille :--) hyvä että banneri on mieleen!

    tekstissä lukee "keep your hopes up high and your head down low"

    VastaaPoista