Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

25. elokuuta 2012

Onni on oma laidun; kuvaPLÄJÄYS

Mikkolan Onnisella (Mikkolan Onninen - Onni) ikää viime keskiviikkoisissa (22.8) laidunkuvissa n. 26 päivää. Varsa juhlii huomenna 1kk synttäreitään!












Varsa on kasvanut ihan törkeää vauhtia, ja rupeaa näyttämään jo siltä, että Onni vaihtaisi jo vauvakarvaa pois. Itse en tiedä yhtään kuinka aikasin vaihto edes alkaa, mutta silmän ympärykset ja leuan alunen näyttäisi vähän siltä, että karva vaihtuu jo.

Utelias pikkuherrakarvakorva löytyykin jo sukupostista ja Hippoksestakin, joten kuten ylhäällä lukikin, varsan virallinen nimi on Mikkolan Onninen. Kasvattaja toivoi pojasta tulevan Onnenpoika(kolmas vaihtoehto oli Loisto-Onni), mutta tämäkin sopii paremmin kuin hyvin!

Anteeksi niille lukijoille, jotka tykkäävät lukea, voin huomenna/lähipäivinä kirjoitella yksityiskohtaisen selostuksen huomisesta mätsärireissusta ;-)

Jos jollain on myynnissä ponikoon obersekki, niin vinkatkaa! Poni kaipailisi päänkannattajaa ilman kuolaimia tapahtuville peltokruisailuille..

2 kommenttia

  1. Tosi hienoi kuvii ja törkeen söpö varsa :) onks nää Sigmalla vai Tamronilla kuvattui?

    VastaaPoista
  2. kiitoskiitos!
    (tarkennusvamma)tamronilla on nää kuvat otettu.

    VastaaPoista