Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

7. maaliskuuta 2016

Kaasu pohjaan, Minos ohjaa!

Käytiin eilen porukalla maneesilla kera ponien irtohypyttämässä näitä karvapalloja pitkästä aikaa! Minos on viimeksi käynyt maneesilla noin vuosi sitten kirmailemassa ihan pienten esteiden yli, joten tämä kerta tuli ihan hyvään saumaan, noin niinkuin harjoituksen kannalta Laatuponeja varten!
Sinne ollaan kovasti menossa syksyllä, joten ruuna sai myös kuolaimet suuhun. Aika paljon suu niitä edelleen mupeltaa, mutta täysiä mennessä suu sentään pysyy kiinni ;-)

Marjut (kiitos!!) otti ruunasta videoklippejä, kun päästin pikkumustaa kujaan. Oli muuten hiukan raskas pohja itselle juosta toi maneesin hiekka, sen takia näytän siis siltä, että juoksisin tervassa ;-)Aluksi ruuna sai rällätä menemään puomien yli ja toisella pitkällä sivulla hurjasti kiihdytellen, mutta kun esteet nostettiin ekaa kertaa, tuli ruunalle selkeästi toisia ajatuksia....

Toisinaan lähti alku ihan hyvin käyntiin, mutta okserin kohdalla piti pistää pakki päälle, ja karauttaa äkkiä takavasemmalle! Tiedä mitä mörköjä siellä puomien alla lymyää.. Mutta sinne päin oltiin jo menossa!Helpotettiin tehtävää vielä lisää ruunalle, ja sitten päästiinkin jo koko kujan läpi!Tämän jälkeen lamppu jo syttyikin selkeästi pään yläpuolella!

Hyvin siis meni Minoksenkin osalta tämä treenit, vaikka aluksi vähän jännittikin! Aluksi nähtiin myös kunnon Furunäs-fiilikset, kun häntä tötteröllä seistiin ja oltiin silmät suurina. Kiinniottamista meidän täytyy treenata laatareita varten vielä paljon, aluksi ei Ponin puurovati kiinnostanut hirveästi, mutta kun ruuna äkkäsi, että siellä on omaa ruokaa, oli se jo lopuksi ihan kiva juttu. Aluksi meinaan vähän ihmetytti sekin, että mikä nyt tollaista kolinaa pitää... :-)

On se kyllä niiiin ihana pikkuruuna <3 

6 kommenttia

 1. Ahahaha nuo videot :"D Minos oli sen näköinen että mitä ihmeen tikkuja tänne on pistetty, täysiä karkuuuuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, äkkiä karkuun ennenku kimppuun hyökkäävät!!!! Klassista Minosta... :-D

   Poista
 2. Ihanat videot, Minos on taas niin söpönä!

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä! :-D Harvinaisen sulonen karvapallo!

   Poista