Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

26. tammikuuta 2015

Esittelyssä Ponin uusi sadetakki

Tästä mainospuheesta ei ole maksettu - tulin nopeasta toimituksesta niin hyvälle tuulelle, että päätin tämän kirjoittaa :-)

Olin viime viikolla neljä yötä putkeen töissä, ja toisiksi viimeisenä innostuin etsimään netistä Ponille uutta sadeloimea, pahoja nuo rauhalliset yövuorot, kun on aikaa tämmöiseen! Ponihan on kasvanut vähän ulos tuosta edellisestä, 95cm kokoisesta vuorettomasta sadeloimesta, joten uusi tuli ihan tarpeeseen.
Aikani selailtuani Rain Busterin loimia, löysin Joensuun ravi- ja ratsuvarusteen. Ikinä tuollaisesta kuullutkaan, mutta niin sieltä lähti tilaukseen kahden Racingin biotiinipurkin lisäksi Globuksen 100g high neck -mallinen sadeloimi. Koossa 105cm, joka vähän arvelutti, että onkohan tuo liian iso. 100g vastaa fleeceä, mutta siinä ei ole fleecen huonoja puolia - se ei lyttää karvaa.

Tilasin tosiaan loimen ja biotiinit perjantaiyönä, n. klo 01:32, ja tänään tavarat olivat noudettavissa lähipostista. Aika nopeaa toimintaa, ettenkö sanoisi! Postin kautta suurinpiirtein suoraan siis tallille, ja loimea sovittelemaan. Oli onneksi just eikä melkeen sopivan kokoinen ihan joka suhteessa, eteen jäi hyvin vielä säätövaraakin. Loisto-ostos siis!



Helmakaan ei ole yhtään liian pitkä tälle ponipojalle, loistavan mallinenkin loimi siis! 
Nettiostoksissa tälläisille hätähousuille kuin allekirjoittanut on kidutusta vain yksi asia - tuotetta ei saa heti käsiinsä, vaan sitä joutuu odottamaan. Joensuun ravi- ja ratsuvaruste yllätti kuitenkin positiivisesti supernopealla toimituksellaan, ja teki jo muutenkin mukavasta maanantaista vieläkin mukavamman! 

3 kommenttia

  1. Tuo on hyvä putiikki, aina nopea toimitus ja asiallinen palvelu. Luottokauppa ollut jo pitkään. :)

    VastaaPoista
  2. Marjut, mä en tosiaan ollut koskaan kuullutkaan, mutta nyt täytyy laittaa korvan taa, oli sen verran positiivinen yllätys kyllä! :-)

    VastaaPoista
  3. Voi kun Poni niin suloisena ja ylpeänä esittelee sadetakkiaan <3 Hyvän näköinen loimi!

    Sulle olisi muuten haaste: http://heidi-wee.blogspot.fi/2015/01/haaste-20-faktaa-hevosistani.html

    VastaaPoista