Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

18. tammikuuta 2015

Viljarshopin ostokset

Käytiin viikonloppu kyläilemässä Outin kanssa vanhan tallikaverin luona, ja mennessä piipahdettiin Vilharshopissa ostoksilla. Pari kertaa pitänyt ennenkin siellä käydä, mutta nyt vasta päästiin! Viljarillahan on uusi halli myymälänä, suosittelen kaikille! Oli valoisaa ja avaraa, tavaraa oli juuri sopivasti.


Reissun pääostokset - Globukset näyttelysuitset Milolle, kankiohjat näyttelysuitsiin, sekä kouluraippa näyttelykehään.

Luvattiin Outin kanssa ostaa myös tuolle meidän kaverin hevoselle (kimoutuva andalusiasruuna, on se komia!) hokkien kierretappi, otin kotoa tuon oman 10mm, joka on Ponin kenkiin liian iso, ja ostettiin Viljarista 8mm kierretappi. Tänään koitettiin, ja ruunan hokkireikiin menee 10mm kierretappi, joten nyt on mulla sitten kunnon kierretappi Poninkin kenkuleihin!

Suitset ovat tummanruskeat, ja ohjat mustat, mutta ero on niin pieni, että väliäkös tuolla!
Parhaista parhain kierretappi!
Loppukevennyksenä vielä tuo minun terroristiterrieri - Capoa kiinnosti tavaroiden kuvaaminen niin kovin, että kampasin koiruuden turpakarvat suoraksi, ja istuutin sen myös kuvattavaksi. On hän komia!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti